maanantai 3. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäinen arkipäivä

Jaahas. Töissä oli hiljasta, kuten olettaa saattaa; onhan maanantai ja tammikuu. Ostin Ole hyvä- tuotesarjan merilevä-vehnänoras-shampoota. Vihreän kosmetiikan hamppu-turve-palashampoo ei loppujen lopuksi sopinutkaan hiuksilleni, joten kokeilen nyt tätä. Ei lähtenyt puhtaaksi palashampoolla, taitaa olla sen verran rasittunu jo tämä kuontalo.

Töistä Hervantaan pääseminen tuntui olevan työn ja tuskan takana: 30 lähti nenän edestä, joten ajattelin mennä 13. Sen pitikin olla pysäkillä juuri kun aikataulua katselin. Odotin pari minuuttia ja huomasin 20 olevan pysäkillä, joten ajattelin mennä sittenkin sillä. Juoksin bussille, mutta se lähti juuri kun pääsin etuoville. No, päätin palata odottamaan 13, mutta se olikin jo pysäkillä, joten juoksin etuoville mutta sekin lähti juuri kun pääsin oven taakse. Lopulta palasin 30 pysäkille. Olin varmasti surkuhupaisa näky juostessani keskustoria eestaa bussien perässä.

Sain tilaamani kuvamukit, jee! Tilasin itselleni ja äitelle mukit meidän pikku karvapallon koristamana.


Tehtiin Matin kaa ruokalista, jonka mukaan ruokabudjetti per naama on 25e viikossa. Nyt kun vielä toteutetaan se niin hyvä tulee! Tässä kuussa meneekin ihan kiitettävästi rahaa kaikennäköiseen: pillerit 50e, bussikortti 30e, puhelinlasku... Haluaisin hommata rikkaimurin, olis pirun kätevä. Mutta saa nähä jääkö ens kuuhun. Pitäs myös uusia ilmanpuhdistimen suodatin.

Ootteko muute huomannu, että asiat hyvin harvoin menevät niinku on suunnitellu/luulee niiden menevän? Ajattelin, että tänään on helppo ja nopee päivä ruoanlaiton suhteen: menussa makaronilaatikkoa, joka löytyi pakkasesta. No, se on ollut kohta kaks tuntia uunissa. -.-   Somehow I'm not surprised. Maanantai... Ymmärrän jälleen Karvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti