sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Pienimuotoista suunnittelua

Pohdiskelen tässä huvikseni millaisia hääjuttuja haluaisin. Asia ei ole ajankohtainen, mutta voihan sitä aina kattella!

Tässä joitain pukuja, joista pidän:


Tykkään tästä, vaikka/mutta tää on tooosi yksinkertanen. Tähän vois lisätä jonkun ison rusetin taakse lantiolle, tai pienen ruusun eteen lantiolle tai yläreunaan. Tykkään kuitenkin vyötäröstä ja helmasta, se on ihanan kevyen näkönen.


Tää on aivan ihana! Melkeinpä täydellinen. Ainoo et haluaisin värillisen hääpuvun. Valkoseen sinänsä sopis minkä väriset hiukset tahansa. Mut tässä esim. tylli ja kukat vois olla värillisiä. Tylli vois olla violetti tai musta ja kukissa vois olla violettia ja mustaa.


Tää on kans kaunis, aika tommone klassinen, mutta siinä on silti yksityiskohtia. Nätti ja elegantti, ja pitkä laahus on jotenki mahtavan näkönen.

Tää on ihana, violetti. Mut sinänsä en halua yksväristä, ellei se oo valkonen. Tää on kivan mallinen, paitsi yläosasta. Eihän tonne mahu tissit mitenkään päin!

Tää on kans ihana.  Punanen on iha kiva värikin, mut en välttämättä sen väristä halua. Tässä plussaa korsettiyläosa ja kukat. Tosin noi kukat on ehkä vähän oudosti.

Tääkin on aika sulonen, mut ihan liian avoin. Yläosa pitäis siis muuttaa.


Tällä silmäilyllä toka puku ylhäältä päin on kaunein. Mun puvun kriteereinä on korsettiyläosa, muhkea alaosa, yksilöllisyys ja yksityiskohdat.

Tää ois niiiiin mun teema! Värikkäät perhoset-teema


Kakkukoriste, lasit, vieraskirja, kakkulapiot.
Nää on ihania, kohta tulee kiire et näitä saa vielä sillo!


Tämmöne väriteemaki ois aika ihana, valko-violetti-pinkki. Tai valko-violetti-musta... Tai valko-violetti-sininen! 8 D
Noniin, jos lopetan tän ennen ku saan hirveen hääkuumeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti