keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Jippii ja jihuu

Saatiin tänää ab circle pro! Ja se kyllä tuntuu iha ok. Täytyy ruveta tekee joka päivä ja kattoo vaikuttaako. Ainaki käsiin ottaa ja vattaan. Sit vois ladata zumbaa koneelle, ku ei itteensä saa lähtee mihkää nii voi zumbata kotona. Ja ilmaseks. : )

Huomenna on jo tokavika päivä Sannatuuliassa! Voiha nenä. Noh, mutta oppisopimus aikastuki, alotan jo 7.2. eli enemmän rahaa juuhuu! Kävin tänää kirjottaa sopimuksen ja sain hirmuisesti papereita koulutukseen liittyen. Vaikutti tosi mukavalta paikalta se kauppa, rentoja ihmisiä ja mun lisäks alottaa toinenki oppisopimusopiskelija. Luulen kyllä viihtyväni siellä, ja ny on ainaki kaheks vuodeks töitä tiedossa. Rankkaakin se varmasti on, varsinkin istua 8h koulun penkillä ja tehä kotitehtäviä.

Kotilot päättivät taas pyöräyttää poikasia, onneksi yksi ihminen ottaa ne liskolleen ruokasi. Hieman juu inhottavaa antaa ruuaksi, mutta toisaalta tämä kyseinen lisko on erittäin nirso, joten sehän pian kuolee nälkään jossei saa minun pikku kotiloita! Se nyt on suurempi hyvä tässä kohtaa että toinen saa ruokaa.

Jee, perjantaina saan tutulta kolme uutta hyllyä! Täytyisi raivata tuolta makkarista tommone jättisuuri työpöytä johki keskelle lattiaa et se tulee vietyä Toasin varastoon, kuuluu meinaa tänne taloon. Ja si on yks rikkinäinen hylly mut sen laitan rikkinäisen telkan kanssa kaatopaikalle kuha saisin soitettua Repen ja romun semmoseen jätekeräysjuttuun et ne hakis noi.

Nyt pitäs varmaan tiskata et tulis tehtyä jotain fiksua ja filmaattista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti