torstai 6. tammikuuta 2011

Vapaapäivä

Ihana olla vapaalla! Alkupäivä meni roikkuessa ja dataillessa, mutta kun sain itseni revittyä ylös niin johan alkoi tapahtuakin; nyt on siivottu oma ja kotiloiden asumus, pesty pyykkiä ja astioita ja tehty ruoka. Matsku tiskas hirviömäisen tiskin ja pesi lattiat. : )

                                           Puhtoiset limanassut <3

Tänään on siis laiskoteltu, mutta myös ahkeroitu.

Matkakuume iski: haluaisin käväistä Tallinnassa hakemassa vähän synttärijuomaa. Matkat tulee vaan nii kalliiksi, että ellei kuskia löydy mukaan niin jääpi sitten väliin. Haluaisin myös kylpylään, cityshopparissa on tarjous Holiday Clubiin: huone ja aamiainen kahdelle 99e/vrk+kylpylä ja kuntosali käytössä. Olis ihanaa. : ) Täytyypi katsoa jossei tonne Tallinnaan pääse nii jos pääsis kylpylään vähä hemmotteleen, oon kahden viikon lomalla helmikuun  alussa hmm... Houkuttelevaa. ; )

Eilen oltiin Emmin kaa zumbailemassa, ja oli kyllä hauskaa! Täytyy kyllä yrittää päästä kerran viikossa käymään. Oon nyt syöny eilen ja tänään ku pieni porsas, joko oon raskaana tai kuluttanu vaa sen verran. : D Toivon syvästi ettei oo ensimmäinen vaihtoehto. Tosin oon myös vähentäny suklaan ja muun mössön syöntiä, joten se saattaa selittää hyvän ruokahalun.

Lauantaina olis Hip hop housen avajaiset, tanssitunnit olis 2e/tunti. Vois käydä töiden jälkeen vähä tanssimassa street dancee. Sit illalla onki inttipoikien tervetuliais-/jäähyväisjuhlat, pienimuotoista tenutusta ehkä. Ei tehnytkään eilen mieli ottaa.

Kohta katon varmaa Hääheilan ja mössötän vähä jäätelöö. Tilattiin muute se Ab Circle Pro, sitä odotellessa. ; )

Laitoin pitkästä aikaa tekokynnet! Saa nähä miten näillä huomenna näpyttelee kassaa... : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti