sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Vkl

Eilen oli kavereita käymässä, otettiin vähän kuppia. Itse vain pari kossushottia. Oli ihan hauskaa, mut en oo kauheen myöhään juhlivaa tyyppiä. Alkaa väsyttää kun muut on vielä täydessä menossa. Mut tilattiin kebabit, pitkästä aikaa! Ja yks kaveri toi bussista meille linja-auton ensiapulaukun... : DDD Ja löyty post it-lappuja ympäri kämppää.. Nyt on ainaki selvää että Tommi ja Sorro oli täällä.

Voitin eilen lotossa 11e wuu! Tässä konkurssissa se tuntuu erittäin hyvälle. Sit ku tulee tuet niin teen suklaajäädykettä! Oi nami.

Tänään tulee Taalat taskuun Dick & Jane ja Viimeinen samurai. Päätöksenvaikeutta kumman kenties kattois.

Katon taas Häät sulhasen tapaan. Vois joku päivä kattella netistä, minkä tyylisen hääpuvun haluaisin ja millasia kukkia ym. En tue tämmöstä häiden suunnittelua, koska jos suunnitelmat ei toteudu, niin pettyy. Mut ehkä vois vilasta jotain sinne päin huvin vuoks. ; ) Yritin äske vähä kattella mekkoja, mut herranjumala oon nirso, ei oikeesti löytyny ku pari jostain 50:stä jotka kelpuuttaisin. : DD No, se on sen ajan ongelma. Kohta olis päivän ab circle pro-annostuksen aika!










2 kommenttia:

  1. Mitäs tämä tälläinen hääpukujen katselu tietää ;) Mä oon kaaso!!!

    VastaaPoista
  2. Hihihihii niin ootki! : ) Mut saat odottaa vielä muutaman vuoden. : D

    VastaaPoista