keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kirppistavaraa...

Voi huhhuh tätä tavaramäärää! Vuokrasin kirppispöydän helmikuulle Bonus-kirppikseltä, ja oon ny kattellu sinne myytävää. Vaatteita on enemmän ku pienellä kylällä! Neljä isoo Ikean pussillista.. En millään saa kaikkia mahtuun pöytään, lahjotan huonompia Fidaan tai jätän kaappiin oottaan seuraavaa kertaa.

Aloin kaiveleen korviksiakin, ja niitäkin on tuhottomasti, enkä edes käytä kuin lävistyskoruja. Muttei niistä silti raaskis luopua... Jos joskus tarvii! Jossei mulla tuukkaa aina oleen venytyksiä... Eipä nuo paljoa tilaa vie. Samoin muitakin koruja on kasapäin. Laitan niitä ehkä huutonettiin jos joskus jaksan. Kirppikseltä ne on niin helppo pölliä, sen verran pikkuruisia...

Rakastan vanhaa tavaraa, on niin ihana aina löytää jotain lapsuudessa ostettua. Jotenkin tuo lohtua tähän sekopäiseen maailmaan nuo lapsuuden hyvät muistot, sillon kun ei tienny mitä sontaa tää maa päällään kantaa.

Oon ihan poikki, tavarat on ny hinnoteltu ja laitettu valmiiks. Lisää voipi kyllä vielä tulla.

En ehtiny neuloon tänä iltana, mut no ehkä vielä hetken neulon tai sit huomenna. On niin paljon kaikkee mitä haluais tehä! Aika ei vaan riitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti