tiistai 26. marraskuuta 2013

Snowflakes.


Tein tänään paperilumihiutaleita. <3 En edes muistanut ilman ohjetta, miten ne tehdään... : DD Seuraavaks aattelin kokeilla tälläsiä 3D-hiutaleita:


Noi paperihiutaleet varmaan houkutti oikeitakin hiutaleita satamaan, ja nyt maa on ihanan valkoinen! Ihana talvi, ihan parasta tämmönen muutama miinusaste ja nätti keli. : ) Tämmöstä lisää kiitos!

Tuolla kelpaa tarpoo uusilla lämpimillä kengillä.

Odotan sunnuntaita kuin kuuta nousevaa, sillä sillon mennään Haraldiin syömään! Oi nami.
Ja se onkin mun seuraava vapaapäivä.

Tänään ostin viimeset (tai ainakin lähestulkoon) joulusuklaat!
Eli pätkis-rasian ja milka-lumiukon. : D

Kato ny sitä! <3
Aattelin hommata kaiken mahdollisen ruuanki ajoissa kaappiin (heti vaan kun niissä riittää päiväykset jouluun), niin sit ei tartte kun odottaa joulua! Pikkuhiljaa alkaa työlistatkin yltää sinne asti, ja sit selviää et sainko vapaaks joulun ja uuden vuoden ja talviloman siihe väliin...

Oon alkanu tykkään glögistä! Ennen en juonu sitä yhtään, mut tänä vuonna annoin sille uuden mahdollisuuden ja hyvää on! Jännä miten maku muuttuu. En kyllä silti laittas tonne rusinoita ja manteleita.

Mmm. <3

En oo hetkeen muistanu poltella kynttilöitäkään, mut nyt paleltaa sen verta että tuli laitettua palamaan. Kai se on heitettävä yövaatteet niskaan ja alkaa suunnitteleen nukkumaan menoa. Vitsit kun alko tekeen mieli glögiä kun laitto ton eilisen kuvan... : D Jos sitä keittäs kupillisen. Yöt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti