lauantai 23. marraskuuta 2013

Hammashoitoo ja villasukkia!

Lauantai on hyvä alottaa hammaslääkärillä. Paikattiin pari reikää, mutta jostain syystä paikkoja pitikin laittaa neljä, löyty kai jotain lisäreikiä tai jotain. : D En halunnu puudutusta ja hyvin kesti, ei ollu paha. Aattelin, että kun nää on ite aiheutettu niin parempi tuntee sitä kipuakin niin tajuaa hoitaa jatkossa paremmin. Seuraavaks pitäs varata purentakiskon tekoon aika, ja sekin tulee oleen mukavat parisataa. Elämä on.

Mietin jos olisin käyny ostamassa 40e:lla kivannäköset bootsit Skopunktenista hammaslääkärin jälkeen, mut katoin hinnastosta paljonko noi paikkaukset maksaa ja ne on reilu 30e per paikka tai hammas (jos per paikka niin kohta tipahtaa kiva yli 120e lasku luukusta), niin enpä sitten ostanu kenkiä. : D (Noikengät ois kyllä ihanat, kattoo jos joululahjaks raaskis...) Päätin ennemmin tehdä kolme vuotta sitten alottamani villasukat loppuun, ne lämmittää noissa vähän ohuemmissa kengissä.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai miten se meni. : D

Iiih, huomenna syödään jouluruokaa! Sopivasti 24.11. kun on tasan kk aattoon. : ) Oli pakko ostaa tarjouksesta perunalaatikkoo, rosollia, savulohta ja palvikinkkua. Palkkapäivänä vois käydä ostaan kaappiin valmiiks jo joulusuklaat ja glögiä! 

Joulukortit on lähettämistä vaille valmiit, ihanaa olla ajoissa niiden kanssa. Ensin meinasin, etten tänä vuonna lähetä, mutta kuinkas kävikään... : D

Vähän ramasee, tuli nukuttua vaan reilu viis tuntia ja seittemältä heränny. Kun osais mennä ajoissa nukkuun, eikä laittas tarroja joulukortteihin puolen yön jälkeen. : ))) No, viikonlopun kun jaksaa töissä niin maanantaina on yks vapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti