torstai 14. marraskuuta 2013

Ihanuudet.

Sain tänään tilaamani Gina Tricotin housut ja ne mahtu ja on IHANAT! <3
Oli pakko tilata toiset violettiset... : ) Voikin sitten hävittää vanhat isoks jääneet.

Sain nyt sitten aikaiseksi alkaa hoitaan epätasapainossa olevaa astmaakin ja kävin tänään lääkärissä. Nyt sitten mennään keuhkoröntgeniin ja tehdään uudelleen astman pef-seurantatestit lääkkeillä ja ilman, eli aloitetaan periaatteessa astman tutkiminen alusta. Edellinen omalääkäri ei nähnyt tarpeelliseksi tutkia uudelleen, olihan se diagnosoitu jo 14 vuotta sitten (lääkkeitä en kuitenkaan käyttänyt tänä aikana kuin ekat kaksi vuotta)... Onneksi vaihdoin lääkäriä. Josko saadaan tää tyttö terveeks pikkuhiljaa!

Kortisonitabuista oon saanu kivan lisävaivan, sammaksen nieluun eli semmosen hiivasienen. Nyt sitte joutuu siihen käyttään neljä kertaa päivässä semmosta mönjää, lillutteleen sitä suussa mahdollisimman pitkään. Matti kiittää kun oon hiljaa edes sen aikaa. : D Onneks se ei oo pahan makusta, ällöö vaan.

Pitäis niiin varata parturi, mun tukassa ei oo oikeesti kohtaa mitään mallia. : D Jos sen vaan siistis nii si vois värjätä alta tummaks ja päältä punaseks. Värit odottaa jo kaapissa. Ens kuussa!

Maanantaina täytyy syöksyä Lidliin, koska sinne tulee ihania pipoja!

Vaan 6e!

Näitä tulee eri värisinä, haluaisin ton valkosen ja ehkä myös harmaan (sopis mun harmaaseen huiviin). Täytyy käydä koittaan oisko nää lämpimiä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti