sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Joulupöhinää ja vähä muuta.

Meidän uus tyhjä makkari saikin nyt pikkusen täytettä.

  

Löysin facebookin myyntipalstalta tommosen pienen Hemnes-tason edullisesti. : )
Ruskeenharmaa on niin ihana väri. <3 Toi lipasto on ainoo huonekalu, josta tiedän etten aio luopua varmaan koskaan. Enkä nyt todennäkösesti tosta sivupöydästäkään.

Huomenna täytyy mennä heti aamulla yhdeksältä Lidliin mettästään tarjouspipoja! Välillä noita kampanjatuotteita tulee tosi vähän. Toivottavasti ne pipot sopii mun päähän!
Sit on myös keuhkokuvaus. Ihan kiva, eipähän tartte sitten miettiä mitään kun tutkitaan perinpohjin.

Ajattelin ensin, että tänä vuonna en lähetä joulukortteja. No, pakkohan niitä on kuitenkin lähettää joten ostin tänään valmiiks joulupostimerkkejä. : D Ja keksin ihanan kortti-idean.
Mut tänä vuonna lähetän vaan läheisimmille!
Joulu on vaan kerran vuodessa. ; )

Oon tässä tehny jo vähä suunnitelmia, että mitä ruokaa ja karkkeja ostetaan jouluks... : D
Ei siihen enää niin pitkä aika oo! Kinkku on jo hommattu, vielä täytys ostaa:

- Aladdin-konvehteja
- Fazerin suklaakonvehteja (näillä näkymin geisha, maitosuklaa, pätkis ja omar)
- ehkä juhlapöydän konvehteja, niistä vaan n. puolet on hyviä... mut ne on aika perinne
- glögiä
- rosollia
- perunalaatikkoa
- maksalaatikkoa
- kylmä- ja lämminsavulohta

Sit teen glögijuustokakun jouluks! Toivottavasti saan mun talviloman niinkuin toivoin, eli 23.12-2.1. Sais hömpötellä ihan kunnolla joulua ja lomailla.

Ajattelin tilata ifiltä taas valokuvakalenterin ens vuodekski. Oon saanu aika hyvin Minin ja Nallen kuvia kasaan, ja ajattelin antaa äitellekin joululahjaks tommosen kalenterin.

Itelle ajattelin ostaa joululahjaks (tai muuten vaan ens kuussa, joulu on ihana tekosyy tuhlailla) vielä pari gina tricotin perustoppia, muutamat stringit ja ehkä sukkia. Perusjuttuja siis, ja tarpeellisia. Haluaisin myös jonkun hopeesormuksen, mulla ei oo yhtään hopeesormusta kihla- ja vihkisormuksen lisäks. Mut se nyt ei oo niin pakollinen...
Ihan parasta saada joululahjoja, vaikka sitten iteltä! : D Näillä näkymin ei osteta Matin kanssa toisillemme lahjoja, koska tulis vaa hommattua jotain turhaa ja kauhee stressi. Helpompi molempien vaan ostaa itelleen mitä tarttee ja haluaa. Ellei sitten törmää johkin ehdottoman upeeseen lahjaideaan. Mut ettei oteta paineita asiasta. Ei jouluna saa stressata!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti