keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Nalle 11v ja vapaapäivä.

Tänään meidän prinsessa täytti 11v! <3

Niin rakas. <3

Käytiin hakemassa eläinlääkäristä rauhottavia uudeks vuodeks, ja ajattelin ny koittaa ehdollistaa Nallee sietään rakettien pauketta soittamalla sitä ääntä tässä ennen uutta vuotta ihan päivittäin pikkuhiljaa suurentamalla volyymia. Ainakaan tämmönen hiljanen pauke ei Nallee kiinnosta yhtään, saa nähä si ku suurentaa volyymia. Ja tavote tietty on, ettei koira pelkää tätä ääntä, vaan että volyymia nostetaan pikkuhiljaa ja sietokykyä parannetaan, joten ihan hyvä ettei se noteeraa tätä. Eikä tää koulutus välttämättä kaikilla auta, mut yrittänyttä ei laiteta. : )

 

Käytiin kotimatkalla eläinlääkäristä Mustissa ja Mirrissä hakemassa Nallelle lohiöljyä. Ajattelin alkaa syöttään sitä sille, ei siitä ainakaan haittaakaan oo ja ehkä hyvällä säkää karvaa ei lähtis niin paljon... Kysyin eläinlääkäriltä tosta Nallen ikuisesta karvanlähdöstä, mutta tosiaan noilla pystykorvilla tuntuu olevan vaan vähän semmonen turkki. : D No joo, karvanlähdön väheneminen taitaa olla turha toivo, mutta lohiöljy tekee muuten hyvää turkille, sydämelle, nivelille ja aivoille. : ) Ostin sitten pari luutakin, kun Nalle ei tykänny yhtään eläinlääkärireissusta. Onneks tää käynti oli tosi positiviinen, ei tehty muuta ku kuunneltiin sydän. Illalla teen Nallelle synttärikakun lihaperunasoselaatikosta, lohesta ja porkkanasta!

Kokkaan sunnuntaina ruokaa kerrankin pitemmän kaavan mukaan, ja kutsuin veljen ja äiten syömään. Menussa on pulled pork-purilaiset coleslaw-salaattilla ja jälkkäriks lettuja. <3
Kuola valuu jo. Pulled pork on maailman parasta punasta lihaa.


Sain tekosyyn ostaa ihania servettejä, noissa on tommonen söpö reuna. <3 Näyttää kankaalta. En malta odottaa että pääsen kattaileen ja kokkaileen! : )

Kävin tänään kattomassa kummipoikaa+ystävää ja äitee. Voi kun oli taas niin söpö pikkumies että! Ja Mininkin talviturkki kasvanu sikana. : D

Loppuillan suunnitelmana löhviminen ja sauna. Kelpaa!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti