torstai 18. heinäkuuta 2013

Surku

Nallelta poistettiin tänään ihokasvain rintakehästä. Leikkauksen yhteydessä tarkastettiin hampaat ja poistettiin yhdestä hammaskiveä. Yllätyksenä tuli, että Nallen kaksi hammasta on tulehtunut, ja ne on poistettava. Iän takia täytyy kuitenkin odottaa syyskuulle seuraavaa rauhotusta/nukutusta varten.

En tajunnut kysyä hampaiden poiston hintaa lääkärissä, vaan googlettelin sitä kotona ja ei ollu itku kaukana. Joillakin hampaanpoisto on ollut satasen parin luokkaa, mutta yhden ell sivuilla oli hintana 400-1000e per hammas. Riippuu niin paljon mikä hampaassa on ja miten se poistetaan. Nallelta täytyy poistaa kulmahammas ja poskihammas, ja kulmahammas ainakin on kuulemma kallis. Hampaat on pakko poistaa, jotta tulehdus ei leviä muualle kehoon.

Poden aika suurta stressiä tällä hetkellä, mistä ihmeestä saadaan hyvässä lykyssä yli 1000e kahdessa kuukaudessa, kun hääjuhlat on kolmen viikon päästä?
Soittelen huomenna eläinlääkäreitä läpi ja kysyn hintoja, jos tuolla Hakametsässä tuo tulee maksamaan kauhean paljon. Koira on kuitenkin tärkein, joten tarpeen vaatiessa on peruttava hääjuhlat. Oon vaan niin surullinen Nallen puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti