keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Häästressiltä ei voi välttyä.

Olin tänään työkaverilla kokeilemassa hääkampausta. Tulikin ihan kiva, mutta kiharat latistui aika nopeasti, vaikka käytettiin muotoilusuihketta ja lakkaa. Syynä saattaa olla työkaverin ei ihan niin tehokas kiharrin tai pidennysten hiuslaatu. Kokeilen nyt ensi yönä patukoilla kiharoita, ja katsotaan kuinka ne pysyy. Kokeilin myös omaa Remingtonin kiharrinta pidennyksiin, ja sillä kiharat tulivat paljon nopeammin, tiedä sitten pysyvätkö paremmin.

Toinen ja mielestäni suurempi murheen kryyni on meikki. Atooppinen ihoni päätti nyt alkaa temppuilla, eikä siedä normimeikkivoidettani vaihteeksi eikä edes bb-voidetta kauhean hyvin. Alkaa siis kutista kesken päivän. Ja juhlissa meikin pitäisi kuitenkin säilyä koko päivän. Huoh... Palkkapäivänä on siis tiedossa apteekkireissu: ostan atooppiselle/kuivalle iholle tarkoitettua kosteusvoidetta ja värivoidetta. Josko niillä sais siistin ihon.

Myöskin kulmakarvat aiheuttaa päänvaivaa. Kasvatan nyt niitä ja mietin, pitäisikö antaa ihan ammattilaisen nyppiä ne juhliin. Mutta kenen, kun en ole missään koskaan käynyt? Vai yritänkö itse vain siistiä. Ja niiden värjäys, oon juuri lopettanut kulmavärin käytön, koska olen niin pikkutarkka etten jaksa enää käyttää niin paljon aikaa päivittäin kulmien laittamiseen. Kestovärjätyt kulmat taas voivat olla liian tummat. Eikä minulla ole tarpeeksi vaaleaa mattaluomiväriä eikä kulmaväriä, että saisin vain vähän ehostettua niitä. Eikä oikein budjetti riitä koko meikkisysteemien uusimiseen... Eikä jaksaminen välineiden etsimiseen. -.- Mut kai sitä on yritettävä mettästää joku kulmasysteemi.

Onneksi juhlien väleissä on tunnin tauot; ehtii sitten vaikka elvyttämään kiharoita ja pärstää jos siltä näyttää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti