torstai 4. heinäkuuta 2013

Pehmee lasku.

Ihanaa, tänään jo vapaapäivä. Oli kyllä taas niin rasittavaa mennä töihin loman jälkeen, mietti jo työpaikan vaihtamista. En vaan yhtään tiedä mitä muutakaan tekisin, ja nykysessä työssä on kuitenkin niin paljon hyviä puolia, ettei hevillä viitsi vaihtaa.

Se töistä, nyt on vapaa!

Aamulla olis tehny mieli jäädä vaan sänkyyn köllöttään, mut sain sitten lopulta itteni puol 9 ylös ja tehtyä pilatesta. Nyt on siivottu, pesty pyykit ja tehty tortilloja, nams!


Loppupäivä onkin sitten ihan vapaata loikoilua (ja kellokin vasta puoli 2).

Huomasin eilen (muistaakseni), että mun perunat itää sittenkin! Ehkä saadaan elokuun lopussa uusia perunoita, jos säät sallii. : )





Pakko hehkuttaa: huomasin pari päivää sitten, että meidän kauppaan on tullut uuden sävysiä Pirkka roskapussirullia, ja pakkohan sitä oli ostaa, kun oli näin söpön värisiä!


Seuraavaks taidan ostaa liloja... ; ) Pieniä arjen iloja, jopa roskapussia vaihtaessa!

Hää-jututki on aikas lailla suunniteltu, kai sitä vois tänään tehä vielä pari koristetta. Hyvä vaan ettei juhlista oo sen suurempaa stressiä, siihen pyrittiinkin. Juomapolitiikka on vaan vielä vähän auki, mut kyllä se setviytyy! Ei siellä kuivin suin tarvi olla. : )

Pitäs taikoo Matin kanssa (eli Matti laittaa) uus kattolamppu paikalleen. Piti tilata semmonen perus tuuletinlamppu, mut tää olikin nyt sit aika pieni (lavat vaan jotain 20cm). Mut kokeillaan ny josko tästä jotain iloo ois täällä kuumuudessa.

Sit vois vähä kattella Ink Masteria, adios! : )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti