lauantai 20. heinäkuuta 2013

Ilo

Selvitin hampaanpoiston hinnan, eikä se ollutkaan niin päätähuimaava kun luulin. : ) Saa siis sen puolesta huokaista. Autokoulun 2. vaihe kyllä siirtyy myöhemmäksi, alustavasti suunnittelin sen syyskuulle.

Poistettiin Nallelta tänään haavalappu ja haava on siisti, ei paljoa edes punoita. Illalla sai viimeisen antibiootin ja kipulääkettäkin saa enää 1-2 päivää. Onkin jo melko normaali oma ittensä. <3

Tehtiin Nallelle oma peti pahvista, kahesta täkistä ja vanhasta lakanasta, ja kyllä Nalle on sen omaks jo ottanutkin. Aattelin ensin ostaa sille jonkun pedin, mutta luulen että Nalle tykkää enemmän tosta. Jossain kohtaa kyllä varmaan hommataan semmonen muovinen peti, johon sitten voi laittaa pehmustetta. Mutta ei mitään keinonahkasta, joka sopis sisustukseen, mutta tod. näk. jäis Nallelta käyttämättä. : D


Askartelin tänään pari koristetta häihin. Samaa tyyliä kuin aiemmat tekemäni sydämet, mutta pienemmät, jotka tulevat vessojen oviin.


Hääjuttuja on kiva tehdä, kun niitä askartelee vähän kerrassaan silloin tällöin. En kyllä jaksais mitään isoja juhlia, johon pitäis tehdä tosi paljon kaikkia koristeita.

Tein lasipurkeista pieniä maljakoita, ja tyyliin sopivia laktoositon-pöytämerkkejä.
Maljakot menee tarjoilupöytään tai ulkopöytiin,
jos viemme juhlatilan terassille ainakin yhdet parvekekalusteet.
Keskiviikkona saadaan puvut pesusta, jee. Pääsen kattoon, onko bolero yhtään sopiva mekon kanssa (molemmat ivory, mutta bolero vähän eri sävynen mun mielestä). Vaikka eipä siinä, en kyllä aio uutta ostaa et paree sopia. : D

Aamuvuorot taas tänäkin viikonloppuna. Aamussakin on hyvät puolensa, mut oon kyllä enemmän iltavuoro-ihmisiä. Onneks enää ens vkl aamuvuoroa.

2 kommenttia:

  1. Mistä sait halvimman hinta-arvion? Lurpalta pitäis kans poistaa molemmat alakulmurit, toistaiseksi oon saanu vaan tollasen hinta-arvion kun mitä sä luit netistä..

    VastaaPoista
  2. En edes kysellyt muualta kun Hakamettän ell, siellä käytettiin leikkauksessakin. Siellä maksaa 450-550e kokonaisuudessaan Nallen hampaiden poisto sisältäen mahdollisen röntgenin.

    VastaaPoista