keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

POP Pilates

Oon ihan rakastunu POP Pilatekseen! Harva liikuntamuoto on semmonen, mitä jaksaa oikeesti tehä alkuhuumankin jälkeen, mut toi on tosi kivaa. Youtubessa on tosi monta videota, ja Cassey on tehny blogiinsa aloittelijoille sopivan ohjelman kuukaudeks, jota määkin oon ny seurannu säännöllisen epäsäännöllisesti. (loman ja menkkojen takia oon pitäny taukoo)

Aika nopeeta huomaa voimistuvansa ja jaksaa tehdä paremmin. Se jos mikä motivoi. : )
Ruokapuolta en oo oikee jaksanu rukkailla, ja sen kanssa on mennykin vähä överiks kiitos kesän. Mut nyt aattelin sitäkin vähän keventää, lähinnä vaan herkut pois ja syödä maitorahkaa/raejuustoo/puuroo aamulla/välipalaks. Alkaa tuntua jotenkin raskaalta ja lomalla kertyneet pari kiloo näyttäs tulleen jäädäkseen, jos ei lopeta tota jätskin ja suklaan mussutusta. Ja oishan sitä kiva olla edes ihan vähän paremmassa kunnossa sitten hääjuhlissa 3 viikon päästä. ; ) Edes sitten sen turvotuksen verran!

Nallella on huomenna kasvaimen poisto; sen rintakehässä on ollu ihokasvain jo monta vuotta, mut viikko sitten se tulehtu ja lääkäri suositteli sen poistamista kokonaan. Voi pientä. <3


Tän päivän jälkeen on kaks vapaata. Pitäs käydä Ikeassa hommaamassa pari jotain kulhoo; tajusin että ei ehkä viitti ihan kermaviilipurkeista dippiä tarjota tuolla hääjuhlissa. : D

Ootan niin jotain elämänmuutosta; opiskelut ehkä kiinnostas sittenkin, kun ei tuolla kaupassa jaksa hullukaan olla koko elämäänsä töissä. Laskeskelin, että jos ollaan molemmat koulussa ja käydään koulun ohella töissä, niin pärjätään hyvin ja saadaan jopa säästöönkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti