sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tupperware-kutsut

Olin tänään elämäni ensimmäisillä Tupperware-kutsuilla Matin veljen kihlatun emännöiminä. Kuten arvata saattaa, ihastuin ikihyviksi niihin tuotteisiin. Onhan ne aika hintavia verrattuna halpistuotteisiin, mutta Tupperware-tuotteilla on elinikäinen takuu, ja ne ovat oikeasti laadukkaita. Meillä on tällä hetkellä pari Tupperware-tuotetta anopin peruja ja sain tänään sitrushedelmäkuorimen lahjana, kun olin ensimmäistä kertaa kutsuilla sekä tommosen pienen rasian arvonnassa. Arpaonni ei mua suosinut, mutta kahdella muulla kutsuun osallistuneella oli jo kyseinen tuote, joten he lahjoittivat sen minulle. : ) Vieraslahjana sain yhden 0,8l pakasterasian.

Tulihan sieltä tilattuakin. Tilasin ihanan kana-kuvioisen kolmen rasian setin, yhden mehukannun ja 3 pakasterasiaa (samanlaisia kuin tilaajalahjana, eri värisiä vain). Yhteensä nämä olivat 64,90e. Maksua ei tarvinnut suorittaa heti. Toki voi maksaa samantienkin, mutta viimeistään kun tuotteet saa. Tuotteet toimitetaan emännän luokse, josta ne voi noutaa. 

Seuraavat kutsut on luvassa 15.4. samassa paikassa. Itsekin innostuin, ja ajattelin pitää kutsut meillä toukokuussa. Emäntänä saa jonkun emäntälahjan ja toki haluan, että kaverit saisivat mahdollisuuden kuulla ja tutustua Tupperware-tuotteisiin. Niitä kun ei kaupasta saa. Jokainen vieras saa vieraslahjan, ekakertalaiset lisäksi ekakertalaisten lahjan.

Moni tuote jäi mieleen "tuo täytyy niin joskus ostaa"-tuotteena. Tuotteet ovat luotettavia ja laadukkaita, ja oikein käytetyn, viallisen tuotteen voi aina palauttaa ja saa uuden. 

Mutta mikä tärkeintä, sain Matin tänään kotiin! : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti