torstai 22. maaliskuuta 2012

Kevätväsymys.

En tajua. Mulla on yleensä joka syksy ollu syysväsymystä. Viime syksy oli kuitenkin niin valoisa ja pitkään hyviä kelejä, etten silloin väsynyt. Mutta tilalle on tullut kevätväsymys! Nyt pitäisi olla pirteä kun aurinko paistaa usein, mutta ei. Ei jaksais käydä salilla, kuha töissä käy ja kodin hoitaa nii that's it. Ärsyttävää!

Matti laitto meille eilen pimennysverhot paikalleen, tommoset ihanat tummanharmaat Matin äiteltä. Nyt ei aurinkokaa lämmitä ihan pätsiks tätä meiän makkaria. Nyt alkaa oleen sisustus sellasella mallilla et ei tartte ostaa enää mitää. : D Viime kuukausina ostanu aika usein kaikkee, alkaa Matillaki ymmärrys loppuun. : D Mut nyt oon aika tyytyväinen.

Tää kuukausi on ollu tosi tiukka mm. Nallen ell-kulujen takia ja mun pienen palkan. Tän kuun palkka onkin huomattavasti parempi, luulin jo laskeneeni väärin. Saa säästöön pitkästä aikaa! Ja nyt sen säästön vois pitää siellä. Eli maltilla täytyy kuitenkin elää. (Tosi helppoo tämmöseltä tuhlarilta...)

Enää 8 työpäivää ja sitten koittaa 9 päivän loma! Ihanaa! Ensin pari vapaata, sitten Unkarin-reissu, jonka jälkeen vielä muutama vapaa jolloin mm. Matin siskon tytön ristiäiset tiedossa. Oonkin miettiny kastelahjaa, mutten oo vielä oikeen varma. Kaikki tuntuu jotenki nii tylsältä. Mut ehkä toi säästölipas ois kiva, ite oon saanu sellasen ja se oli kyllä kiva myös isompanakin (missähän se on...). Korut on kai enemmänkin kummien juttu, valokuva-albumin varmaan antaa muutkin kuten myös valokuvakehyksen. Toisaalta tekis mieli ostaa monta lahjaa! : D Kummeiks oltais päästy, muttei haluttu. Ei olla oikein lapsi-ihmisiä. Ite kyllä joskus tykkään olla lasten kanssa, mutta kummiudessa ois lähinnä kiva ostaa kaikkee kivaa sille lapselle. : D En oikeen osaa hoitaa lapsia (enpä oo paljoo hoitanu) enkä jaksa ku ne tarttee niin paljon huomioo. Me ei siis tulla todennäkösesti saamaan lapsia. : D Rakastan vaan lahjojen ostamista, nii oisha se hauska jos ois joku jolle "on pakko" ostaa niitä!

Pitäs vielä kouluhommia hoitaa ennen lomaa, jotta saa siellä sitten olla ihan rennoin mielin. Ihanaa päästä pois kaikesta, ihan toiseen ympäristöön vähän virkistymään. Se ei voi tehdä kun vain hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti