maanantai 5. maaliskuuta 2012

Bodycombatia, Panchoo ja sisustusta.

Huhhuh. Tää vapaapäivä menny kaikkeen paitsi laiskotteluun. Onneks nyt illan voi pyhittää löhväilylle!

Nalle käytettiin eläinlääkärissä, ja huomenna mennään uudestaan silmätoimenpiteeseen, jonka pitäs toivottavasti auttaa. Ei parantunu silmä 10 pv tippakuurilla. : (


Kasattiin (Matti kasas) tommosen Ikean hyllyn, jonka ostin käytettynä mistäs muualtakaan kun facebookin myyntipalstalta. : D Kuva vähän huonolaatunen, mutta tossa se ny on telkkapöytänä. Tuli paljon tilavamman oloseks tää olkkari. Tilasin myös maton.....

Netanttilasta
Tommonen luonnonvalkonen (ylempi) nukkamatto tuli nyt sitte tilattua osamaksulla. Nallen karvat ei näy, mutta kaikki muu kyllä... Täytyy pitää siististi! Harkittin myös harmaata, mut se vois olla vähän kolkko, kun muutenkin tummia huonekaluja niin paljon. Ihana varmaa tepastella tommosella pehmosella. Toivottavasti on hyvä, aika paljon löyty myös huonoja kokemuksia yleisesti noista nukkamatoista. Mut tossa ei ainakaa oo niin kauheen pitkää toi "karva" (helpompi?).

Bodycombatiin pääsin taas kivasti, loppuviikko onkin töitä niin että tuskin pääsee. : / Sen jälkeen käytiin syömässä mahat täyteen Pancho Villassa. M-mm, oli kyllä herkkua. Päästiin vielä autolla, kun Emmi lainas. Parasta!

Pitäs laittaa pimennysverho makkariin, nyt jo aurinko porottaa sen verran että tulee kyllä lämmin! Kesää odotellessa... : D Noo, voidaan nukkua Matin kaa tässä sohvalla, nostetaa vaa jalkamekanismit ja lasketaan selkänojat. 

Kaapit kaipais taas siivoomista, josko se sitten joku toinen vapaapäivä... : )

Ps. Huomenna tulee mun unelmalaukku!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti