tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lekuria molemmilla nartuilla.

Nalle käytettiin tänään lääkärissä silmäoperaatiossa, toivottavasti nyt neiti saadaan kuntoon! Perjantaina mennään näyttään, miten silmä on parantunu.

Huomenna on itselläkin lääkäri, täytyy hakee uus Ventoline-resepti ja jos uskallan niin pyydän lähetteen astmakokeisiin. Kai se täytys ny iha tutkia minkä tasonen on ja todennäkösesti alottaa lääkitys. En vaan haluais, ku on lievä koira-allergia ja ainakin osittain oireet johtuu koirasta, niin jotenki ajattelen sillee, että jos altistan itteäni koiralle ja käytän astmalääkkeitä, niin ei oo enää mitää mitä voin tehdä jos astma pahenee. Ja luulen jotenkin, että se pahenee jos lääkitsen sitä ja altistan itteeni sen osa-aiheuttajalle. Kuulemma se ei mee välttämättä näin, mutta kuitenkin. En muutenkaan tykkää käyttää mitään lääkkeitä. Täytyy jutella sen lääkärin kanssa huomenna. Varmaan tää jokapäiväinen yskiminen rasittaa ihan mukavasti kuitenkin kehoo.

Elämä ilman jokapäiväistä yskimistä? En osaa kuvitella.

Innostuin kokkailemaan vielä iltavuoron jälkeen. Tein kanankoipia kermaperunoilla kolmen juuston kermassa. Kohta maistellaan!


Loppukevennys:

Tötteröpää keksi tänään, että anopilta peritty nojatuoli on oiva nukkumapaikka. <3  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti