keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ranskalaista toria.

Käytiin tänää Santin ja Kipan kanssa kiertelemässä ranskalaisella torilla. Se oli kyllä iha jees, mut aika suppea. Maistoin jotain lammasmakkaraa patongin välissä, vähän niinku hodarin tapaan. Oli tosi hyvää! Siellä oli patonkeja, oliiveja, juustoo, karkkia ja jotain makeita juttuja esim. toffeeomenoita ja jotain rihkamaa, mut mun makuun siellä ei hirveesti ollu mitää.

Sit pyörin Santin kanssa pitkästä aikaa, istuskeltiin ja juteltiin. Oli kiva nähdä. Kävin myös äitellä ku pyörin etelä-hervannassa ja vein huomisen synttärilahjan. Tykkäs kovasti. : )

Huomenna alkaa 7 päivän työputki. Huoh. Onneks huomenna ja ylihuomenna on lyhyet illat. Huomenna vien aamulla Nallen kunnon lenkille ja siivoon. Ja pitäs siivota kotilokaveritkin.

Ääh, tajusin vasta että koulukin alkaa kohta. Täytys viedä huomenna lukkari töihinkin. En jaksais opiskella, eikö sitä vois vaa olla töissä... Mut no, pakko se ammatti on jostain repästä. Suhteellisen kivuton vaihtoehto tää oppisopimus kuitenkin.

Täytys alkaa liikkuakin enemmän. Tekis mieli käydä juoksemassaki vaikka, mut vähä turhauttavaa ku joutuu kuiteski menee eka koiran kaa ja si lähtis ite taas. Noh, ehkä alan ainaki käveleen Nallen kaa pitempiä lenkkejä. Joku jumppaki ois jees mut työvuorojen takia säännöllinen käyminen on aika haastavaa. Sitä on niin saamaton. Vitsi jos ois joku semmone potkukelkka nii vois mennä sillä talvella töihin, ärsyttävää mennä tommone matka bussilla. : D Kauhee vuodatus, heh.

Aika kuvaköyhä postaus, tylsää. Ei oikein kulje toi kamera matkassa. Haluaisin jossain vaiheessa uuden, ei oo ees pahan hintasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti