perjantai 5. elokuuta 2011

Lenkkelilyä!

Wuhuu! Oon saanu jo kahtena aamuna itteni hölkkälenkille! WHAT!? Aattelin yks päivä, että mun vyötärö taitaa olla pienentyny, mut sit tajusin, että se onkin kyllä niin että perse on levinny. : DD Joten, hyvää tää tekee. Ruokavaliota en jaksa oikee miettiä, nii liikutaan ny si edes.

Menin tänää Nallen kanssa, ja totesin sen olevan mitä parhain hölkkäkaveri! Sen normaali tassutusvauhti on just sopiva hölkkäämiseen, ja on kätevä pitää kävelytauko sen haistellessa.

Eilen vein ensin Nallen 20 min lenkille, sit kävin ite hölkkäämässä joku puoli tuntia, mut ny mentii yhessä reilu puoli tuntia. Kätevää. : ) Ja päästiin sitä paitti pitempi matka, ku se on antamassa mulle tahtia. : D

Voi pientä ku se oli iha poikki lenkin jälkeen, tekee sillekki hyvää. : ) Kätevä kun on aina melkein iltavuorossa nii kerkee kivasti aamulla juoksentelee. Yritän joka päivä päästä edes jonkinlaisen lenkin, ja kyllähän se onnistuu ku Nalleki on pakko viedä joka päivä. : D
Meen kohta kattoon oisko Lidlissä vielä semmosia lenkkareita, ainaki maanantaina tai joskus alkaa uudestaan tarjous jos ny ei oo.

Tänään ostetaan meille Wii käytettynä yheltä täältä Hervannasta. Iha kohtuu hintanen, 85e ku kuitenkin uudenveroinen ja toimiva (uus maksaa 129e). : )

Hihii, mut nyt suihkuun ja si vähä jotain purtavaa ja si Hannalle ennen iltatöitä! Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti