lauantai 20. elokuuta 2011

Huhhuh, ramasee ja ähkyttää ruoan päälle, iltavuoro odottaa... Tuntuu etten ois ollu ikuisuuteen töissä, viimeks vuoro oli tiistaina. Keskiviikon olin koulussa ja vapaalla to ja pe. Torstaina käytiin Tallinnassa, oli mukava reissu. Sain 3 lavaa siideriä. : )))

Täytys tehä ruotsintehtäväki huomiseks, taitaa jäädä huomisiltaan. Ei mitään motivaatiota koulua kohtaan. Täytys tehä näyttökansiookin blaaaaah. Aikaa on liian vähän. Kai sitä vois huomenna alottaa. Niinkun koulukaveri sano, elämä menee ohi moodlee selatessa. : D Jos mää tänää otan kameran töihin ja jos ehin nii kuvaan vähä jutskia.

Sain eilen tilaamani violettiset camot, mut ne on liian isot : / Noh, täytyy vaa vaihtaa. Ärsyttää vaa lähetellä Jenkkeihin asti ja si taas odottaa toisia. Mut no can do.

Hain tänää viimeset facebookkirppislöydöt kaupungista, 2 housut ja yhen hameen. hame muute kiva mut tooooosi lyhyt, toiset housut tosi kivat mut toiset liian isot, mut niitä voi kaventaa. Sit eilen hain ihanat lököpökät joissa on remmejä, neki vähä isot mut saa kiristettyä kuminauhalla vyötäröö. Täytyy laittaa kuvaa ku jaksan.

Kuuntelen jotain dupsteppiä, jännittävää. Tää pitää hereillä. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti