keskiviikko 24. elokuuta 2011

Leisure time!

Hip hei! Kolme lomaa, oi nami. Tai no, tänäänhän oli koulupäivä mutta Jaanaa kiinnosti enemmän lämmin peitto ja kullan kainalo. <3 : ))) Käytiin sitte Nalleron kanssa kiva aamulenkki, käytii kattoon eläinlääkärin vaa'alta neidin tämänhetkinen paino ja sehän oli 24,8. Helmikuussa oli 27,5 ainaki, on se vähä hoikistunu. : ) Voi ku joku ruokkis mutki niin etten ite saa ruokaa...

Kohta lähen Emmin kanssa kirppikselle, voi ei! : D Onneks ei oo paljoo rahaa, sieltä löytää lähes aina jotain... Sit tänää illemmalla yks tyyppi tulee vihdoin hakeen meiltä tv-tason. Saa senki pois tieltä. Nakkisopan aattelin kanssa vääntästä illemmalla.

Huomenna käyn äitellä joskus päivällä. Muita suunnitelmia sille päivälle ei oo, vois nähä Veraa jos ehtis jossain vaiheessa. Ainiin ja pitää ehdottomasti imuroida! Ja muutenkin vähä siivota.

Perjantaina mennää äiten kanssa mummulle, viime kerta olikin äitienpäivänä. Mummulla on ens viikolla synttärit, aattelin kysyä käviskö sille että tekisin sinne pari kolme kakkua niin sen ei tarttis tehä tai kenenkään muun alkaa siellä vääntään, vaa tekisin ne jo etukäteen valmiiks ja mentäs sitte vaikka taksilla äiten kaa mummulle.

Ja siinähän ne vapaat meneekin oikein mukavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti