maanantai 22. elokuuta 2011

No huomenta!

Eilen ilta meni Kuninkaan paluun merkeissä, olihan se jälleen hyvä leffa. Menin nukkuun joskus vähä yli yks ja nousin puol 11 ja aivan poikki. Tullu nukuttua liikaa, pyh...

Otin tossa ny vähä kuvaa niistä uusista vaatteista. Tässäpi siis niitä:

Raitapökät, ihanat. Aika piukeet vaa ku ei oo tottunu pitää. : D Perus strechiä. 5€.

En jaksa koodata tätä kääntyyn. Kiva hame, mut iha sika lyhyt. Siis oikeesti LYHYT. Mut eiköhän tätä uskalla joskus sukkisten kanssa käyttää. : D 5€.

Ihanat lököpökät! "Vähä" vaa reilut, mut vyötärökuminauhalla ja vyöllä pysyy päällä. : )

Ostin ikeasta uuden eteisen pöydän/hyllyn. Ihana, mutta kokoominen yhtä helvettiä ja ku siinä temmeltäessä vähän liikkuu lattialla nii heti on naarmuja. Vitun ikea. : D Niin ihana mut niin paska.

Itse siemenestä viljelty kukka, se kukkii! Awws. <3
Vähän pukkaa lenssua tai jotain, nenä iha tukossa välillä ja kurkku vähä arka. Tulis ees kunnolla eikä tämmöstä ärsyttävää pikkulenssua. Täytys hakee nenäsumutetta, jos ehkä tänää jaksas työmatkalla.

Joudun menee kävellen töihin, ku joku älykääpiö (oon ihan varma että joku) on näemmä tyhjentäny mun renkaat. Laitoin eilen pyörän ulos töistä ku menin töihin ja si ku lähin niin renkaat oli iha lussut. Meen varmaa huomenna laittaa lisää ilmaa niihin tohon hervannan pyörähuoltoon, en kehtaa mennä yksin ku en osaa pumpata niitä.... Ja muutenki oon tänää työkaverin kanssa joka asuu naapurissa ja jolla on auto, niin pääsen sen kyydillä. Täytyy vaa lähtee aiemmin lampsiin. Bussikortissakaan rahaa enkä edes haluis mennä tommosta matkaa.

Kai sitä täytyy toi hurtta lenkittää! Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti