sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Mieluisin muistoni ja syntymäpäiväni!

Mieluisin muistoni? Mulla on niiin huono muisti. : D Mutta mitäs sitä ny tulis eka mieleen... No, nyt kun pääsiäinen on korvilla niin virpomisreissut Emmin kanssa on kyllä ollu aika kivoja pienenä. : D Oli niin ihanaa saada karkkia ihmisiltä ja välillä vähän rahaakin, jolla sai lisää karkkia! Myös korttipeluusessiot Emmin ja Emmin äiten kanssa on kautta-aikain ollu hupaisia! : DD Ai että sitä naurua...
Matin kanssa on ollu monia kivoja juttuja, parhaita metallikeikat ja iha vaa yhteiset hetket esim. tv:n ääressä. Eilen oli tosi ihanaa yhdessä moshata lavan edessä. : )

Syntymäpäivät on ollu aina kivoja, lahjat ja kakku on ollu odottamisen arvosia. : ) Juhlin aina nuorempanakin synttäreitä kaverien kera ja sukulaisten kanssa erikseen. Nyt isompana parhaat synttärit on ollu 18v synttärit, kun olin ekaa kertaa ihan pää jäässä. : D Paras synttärilahja nuorempana on ollu isosiskolta saama lasiastia, jossa oli jotakin aavikkohiekkaa pohjalla ja kivestä tehty kameli sekä aavikkoruusuja ja jotain muita aavikkokiviä. : ) Se oli niiiiiin hieno.

1 kommentti: