sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Touhuilua!

Voi mikä touhupäivä takana! Innostuin viimeisenä saikkupäivänä siivoomaan kellarin, ja ah nyt sinne taas uskaltaa mennä! Vielä pitäisi käydä joskus perinpohjasesti läpi elektroniikkasysteemit, mut sen saa tehdä tuo mies kun ne on sen aarteita. Nyt tavarat on kuitenkin siististi ja saadaan miehen pyöräkin sinne tuolta pikkuhuoneesta.

Tää päivä onkin menny sitte jakaen ilmasta tavaraa facebookin kautta ja roskien viemisessä. Hyvin on onneks päässy eroon näinkin nopeesti romppeesta, vielä muutama taulu ja vähä hääkoristeita odottaa lähtöä.

Sielunhoitoo parhaimmillaan!

Vielä pari tavaranhakijaa ois tulossa tänään, mut loppuilta menee muuten aika chillisti. Tänään jatkuu myös kauan odotettu Walking dead!!! <3

Huomenna alkaa arki ja työt kutsuu. Vähän jännittää, en oo koskaan ollu näin pitkällä saikulla. : D Toivotaan, että siellä töissä voisi nyt olla sitten piiiiitkään ja että paraneminen jatkuu!

Callunat on vainonnu mua joka kauppareissulla, ja tänään sitten sorruin tän pienen söpöyteen.



Tää uus puhelinki on kyllä niiin kätsy. Aika paljon vaati opettelua, mut on se vaan ihana. : ) Toivottavasti ebaysta tilattu suojatasku tulis pian! 

EDIT: Oli pakko kokeilla tehä edellispostauksen tyylinen neulottu purkin suojus.


Tämmönen minikukkaruukunsuojus tuli. Ei täydellinen, mutta paksummasta langasta tulis varmasti vielä parempi. Ja jos kokeilis vähä palmikkokuvioo. : )

...ja EDIT: Oli pakko kokeilla heti sillä palmikolla:

Aika söppänä. : )



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti