torstai 10. lokakuuta 2013

Something nice.


Tämmösiin pöytätabletteihin törmäsin Tokmannilla... Aika ihanat. : ) Aiemmin oli tämmöset valkoset mut ne on nyt siirtyny Nallen ruoka-alustoiks. Laatu ei kyllä ollu (yllätys) kauheen hyvä, pelkkä hintalapun irrotus jätti jälkensä muovipinnoitukseen, mutta no, eipä ollu kyllä kalliitkaan (2e kpl).

Oon tässä miettiny mun ekoja korvakorunreikiä, jotka ei venytyksen jälkeen suostu kutistumaan 2mm pienemmäksi. Tilasin sitten niihin sopivat korut, jotta vois ees jotain niissä pitää.
Tämmösiä oon jotenki aina kammoksunu,
mut ei nää ookkaa niin klohmot (kai) mitä ajattelin.
Sithän sen näkee!
Crazyfactorysta. 

Toisiks tämmöset ihan perus. Ei saanu 2mm mut ton pallon avulla
sopii varmaan ihan hyvin korvaan.
Crazyfactorysta. 

Vähän kuumottas venyttää uudelleen korvat ku kattelee noita 12 mm tunneleita, mut ehkä mieluummin nää 2mm reiät kun sit joskus 12 mm, jotka ei vetäydy enää yhtään. : D
 
Huomasin, että bridgekin on ny kasvanu ulos pari milliä. Täytyypi seurailla joutuuko siitäkin luopumaan. Eipä sitä paljoo rillien takaa tätänykyä edes nää, mut kyl mää sen silti mielelläni pitäsin.

No, metallista kun luovutaan niin mustetta tilalle! Se ainakin on ja pysyy. Ens kesäks vois vähä suunnitella jotain kuvaa, sikäli mikäli ens vuoden kakkosvaiheiden jälkeen jää semmoseen hömpötykseen rahnaa. Vaikka jotain pikkujuttua vanhoihin kuviin lisää.

Kohta ois lääkärin vuoro. Jos vaikka sais jotain mietoo rauhottavaa, jos vkl tulee paha stressi/ahdistus kun on yksin kotona yöt. Sit illalla nautin Kätilöiden keikasta kotisohvalta netin kautta. En sitte viittiny saikulla lähtee keikalle, mies saa rellestää koulukavereitten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti