perjantai 25. lokakuuta 2013

Ajatuksia.

Nyt on kyllä pakko sanoo, että viime päivinä on ollu hyvä olo. Töissä tosi mukavaa, mieli iloisempi ja avoimempi ja innostun/kiinnostun asioista erilailla. Oon onnellisempi.

Niin paljon on vaikuttanu varmaan noi vattaongelmat, eikä sitä oo ees tajunnu. On vaan niin ittepäinen, ettei jää miettiin omaa itteensä vaa pakertaa vaan meneen. Toinen on varmaan e-pillerit, jotka jouduin nyt lopettamaan, jotka on antanut oman osansa huonoon mielialaan. En oo ees tajunnu kuinka erilainen oon ollu, jotenkin ahdistunu jo kauan. Tai sit tää on vaan jotain nousukiitoo kun alkaa paraneen... : D
Ei vaan, kyllä asenne on jotenki muuttunu. Toivottavasti pysyvästi.

Tällä hetkellä kiusaa enää astma. Ollu taas pari kk jotain köhää ja vähä ahistusta, tosin nyt menny ehkä vähän paremmaks. Kattelen ny sen kanssa vielä hetken, se kun voi oireilla joko

- pitkittyneestä yskästä, joka jäi flunssasta
- koirasta
- stressistä/ahdistuneisuudesta
- työympäristöstä (viileys, tupakanhaju)

Tähän ongelmaan en keksi oikein ratkaisua, paitsi astmalääkkeiden vaihto. Nyt kun menee maksimiannos, eli annostustakaan ei voi lisätä. Allergialääkkeet taas ei auta kurkkuoireisiin (ainakaan en yksistäkään oo kuullu). Ja ahdistuneisuutta nyt ei saa pois sormia napauttamalla, mutta eiköhän sekin ajan myötä helpota kun opettelee käsitteleen sitä. Tällä hetkellä en tota työpaikkaakaan halua vaihtaa. Ite veikkaan astmaoireiden aiheuttajaks kyllä ahdistuneisuutta, oon niin murehtijaluonne.

Mutta no, lääkäriin vaan mars jossei se kohta ala helpottaan. Ois huippuu olla kerrankin ihan terve. Mut ollaan jo paremman puolella!

Jos jotain hyvää tästä sairastumisesta ettii, niin se on ehdottomasti elämäntapojen muutos terveellisempään. Oon saanu "ylimääräset" kilot pois pelkästään syömällä terveellisesti ja sitä myötä on tullut parempi olo itsensä kanssa. Alkoholia ei tee enää mieli niinkun ennen, vaan se on oikeesti semmonen juhlajuoma. Tuntuu jotenkin aikuisemmalta. : D Odotan vaan että tästä paranen vielä vähän ja pääsen alottaan taas pilateksen ja jos vaikka vähän kiinteytys. Jos vihdoin ens kesänä kehtais olla rannallakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti