tiistai 7. joulukuuta 2010

Tervetuloa minä!

Noniiiiin! Emmin innoittamana alan nyt minäkin rustaamaan juttuja ihkaomaan blogiin. : ) Näitä voipi olla hassunhauska lukea joskus myöhemmin.

Noh, tänään töihin oli tullu uus harjoittelija. Kiva tavata uusia ihmisiä. : ) Sain tietää, että 99% voiteista ym. sisältää parabeeneja eli säilöntäaineita, jotka voivat aiheuttaa kivessyöpää, rintasyöpää ja huonontaa siemennesteen laatua. Noh, viimeisimmän vuoksi voisinkin ostaa Matille vähän jotai tököttiä.. : D Mutta aika inhaa.

Tommone luomuvegeympäristö tekee musta iha hippihöperön. Eipä siinä mitää, parempi niin. Oon käyttäny ny vajaa pari viikkoo tommosta Vihreän Kosmetiikan Hamppu-Turve-shampoota (palashampoo, aika jännä). Se on kyllä toiminu, tosin aluks hiukset jäi tahmeiks, mut se menee ohi. Terveellisempää on varmasti kuitenkin, tää munki hamppu on kumminki sen verran rasittunu. Suosittelen!





VOI EI! Kari Tapio on juuri menehtynyt sairaskohtaukseen. : ( Tykkäsin Tapion musiikista. Klasikkoita tipahtelee ku vettä sateella... R.I.P Kari Tapio (1945-2010).

Kari Tapio - Valaise Yö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti