tiistai 21. joulukuuta 2010

Rentoutumista jouluhäslingissä

Tänään kävin katsastamassa Rare Exports-leffan. Elokuva herätti ristiriitaisia tunteita, mutta kokonaisuutena kauhistuttava, hauska ja viihdyttävä. Järkytyin kyllä elokuvan sisältämistä kuolleista eläimistä; en tiedä olivatko aitoja, mutta vegaanit katsojat saivat varmasti pahat traumat. Inhotti kyllä itseänikin. Mutta pidin silti kovasti elokuvasta.


Lempibändini, The Agonistin laulaja, Alissa White-Gluz auttaa kodittomia eläimiä saamaan uudet kodit. Hienoa työtä tekee, ei voi muuta sanoa. Kunnioitus häntä kohtaan vain kasvaa. Olen itsekin alkanut tekemään valintoja enemmän eläinten hyvinvointia ajatellen. Valitettavasti budjetti ei anna varaa vaihtaa kaikkia asioita, mutta pikkuhiljaa. Lihan syöntiä voisi vähentää, salaatti on mielestäni sitä paitsi paljon raikkaampaa ja virkistävämpää - ja terveellisempää.

Torstaihin mennessä pitäisi saada 2 ½ villasukkaa tehtyä. Pahoin pelkään ajan loppuvan kesken, mutta yritän parhaani. Huomenna ohjelmassa kinkunpaistoa töiden ohella ja toivottavasti myös viimeisen rosollisatsin valmistusta. Jouluaatto vietetään mummulla, mutta silti haluan tietenkin kotiinkin jouluruokaa! Kerran vuodessa kun sitä saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti