torstai 30. joulukuuta 2010

Lomaillessa

Eipä oo tullu tännekkään kirjoteltua toviin! Joulu tuli ja meni ja hyvä niin. Loma tekee kyllä kutaa, vaikkakin sain flunssan juuri sopivasti aatoksi ja vieläkin hieman vaivaa. Mutta rakas ystäväni Emmi on Tampereella! Ollaan tunnettu yli 16 vuotta! Voisikin sanoa, että Emmi on paras ystäväni.

Huomenna vaihtuu vuosi seuraavaan, meillä melko rauhallisissa merkeissä luultavasti. Nalle (rakas hurttamme) pelkää raketteja, joten ihan kotosalla ollaan. Emmi tulee yökylään. : ) Voisin oikeasti luvata ensi vuonna liikkuvani enemmän ja syöväni terveellisemmin. Haluaisin Ab Circle Pron!

Käytiin toissapäivänä Empun kaa parilla kirppiksellä. Löysin Matille sukkia ja itelleni aivan ihanan hameen

ja aika perus mustan takin. Rahaa meni 9e.

Veli osti mulle kynsikkäät lähetystori Fidasta! Se ei koskaan osta mulle mitään ja vähän nää on ihanat. ^^



Tänään on siivoiltu, pesty pyykkiä ja istutettu pari kasvia uudestaa. Nyt on tavarat suurimmaks osaks järjestyksessä ja pyykkiä puhtaana ainaki kuuden koneellisen verran; enempää ei oo kuivattamistilaa, joten pari peittoo jäi vielä pesemättä. Matsku tiskas ja luuttus. : ) Vessan ilma on iha kosteeta, joten vein kasvit sinne virkistymään.

Päivä alkoi hieman takkuillen; ajettiin kavereiden kaa yli puoli tuntia Ikeaan, kun lähettii eka väärään suuntaan motaria ja si ajettiin Ikean ohi. Lopulta sinne kuitenki päästiin; pyöriteltiin vähän hodaria lattialla, vaikka se oli tarkoitus nauttia suun kautta ja kaveri osti lopulta sattumien kautta neljä pahaa kahvia. Paluumatkalla tultiinki ABC:n kautta, ja kahvinhörppijät saivat kunnon litkut.

Nyt kuitenkin raukea ja mukava olo. Akkuja ladatessa.

1 kommentti: