tiistai 7. joulukuuta 2010

Elämä hippinä ja muita juttuja

Niinkuin jo aiemmin mainitsin, olen vaihtanut markettishampoon luonnonmukaiseen vaihtoehtoon. Sepä ei ole ainoa tuote, jonka olen harjoitteluni aikana Sannatuuliasta bongannut! ; ) Nykyään pesen myös pyykkini luonnonmukaisesti, eli pesupähkinöillä.


Nämä pikkukaverit ovat tähän mennessä toimineet hyvin tuommosiin "tavallisen likaisiin" tekstiileihin. Nämä tulevat sitä paitsi halvemmaksi kuin tavallinen pesuaine. Lisää tietoa.

Seuraavaksi ajattelin kokeilla suolakivideodoranttia. Jalokivigalleriasta irtois aika halvalla.
Olen kuullut hyviä kokemuksia: kestää yli vuoden ja pitäisi sopia useimmille. Tavallinen deodorantti sisältää alumiinia, joka tukkii huokoset, jolloin hiki ei pääse ulos luonnollisella tavalla, eikä tällöin myöskään haise. Suolakivi poistaa hajun estämällä bakteereiden toiminnan kainalossa, muttei tuki.

Vielä joskus kasvatan oman väriset hiukset ja rastotan ne... Tai ainakin rastotan, oli minkä väriset hyvänsä.

Matti väsää tuola kitaraansa säröefektiä. On se aika insinööri ku semmosen ite tekee. : ) Tässä Matskun uus lelu, apukädet:



Tein eilen ihanankauheen löydön kotiloiden terraariosta: kasa pienen pieniä kotilovauvoja. Olivat hirmuisen söpöjä, mutta minulla ei ole resursseja niitä pitää. : ( Eivät ole turhan suosittuja lemmikeitäkään, joten annoin
penikat eteenpäin liskojen ruuaksi. Raakaa, mutta niin edes joku hyötyy niistä. : |

Pikku palleroiset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti