maanantai 5. elokuuta 2013

Hääjuttuja.

Tänään on piirrelty ja askarreltu hääjuhliin. Löysin Tiimarista 2e kpl (ja lopulta sain yhden kaupan päälle) just sopivia, pieniä liloja koreja, ja päätin tehdä niistä vessakoreja. Alunperin ei semmosia pitänyt tehdä ollenkaan, mutta kun sattu löytyyn niin hyvät ja halvat korit niin pakkohan se oli. ; )


Lisäsin koriin vielä rusetin tumman violettisesta kuitusilkista.

Sain päähäni tässä viime metreillä tehdä jonkinlaisen vieraskirjan. En kuitenkaan halunnut perinteistä kirja-mallista, koska se jäisi vain kaappiin pölyttymään (vaikka olisihan sitäkin hauska lukea).

Päätin tehdä vieraskirjapuun, eli piirsin isolle valkoiselle pahville yksinkertaisen puunrungon, johon liimataan sydämenmallisia "lehtiä", joihin kaverit ovat kirjoittaneet nimensä/jotain mitä haluavat. Juhlissa lehdet kiinnitetään ihan teipillä, ei viitsi siellä alkaa liiman kanssa taiteileen kun on muutama juoma pohjalla. Liimaan ne sitten myöhemmin kunnolla. Sydän-lehdet ovat häiden väreissä, eli hopeisia ja violetteja (ja harmaanbeigejä, mutta sitä ei ole koristelussa : )). Juhlien jälkeen laitan pahvin kehyksiin ja seinälle.

Kuva valmiista koreista ja vieraskirjasta tulee myöhemmin, varmaan häiden jälkeen. : ) Ei pidä kaikkea paljastaa ennen juhlia! : D

Vaihdettiin vielä kakutkin, kun saimme vinkkiä hyvästä kakuntekijästä. Nyt saamme persoonallisemman hääkakun perus kermakakun sijaan, ja vielä paljon halvemmalla. : ) Annoin tekijälle aika vapaat kädet, joten en edes tiedä millaiset kakut on tulossa! : D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti