sunnuntai 4. elokuuta 2013

1. lomavkl

Eilen oltiin Matin siskon ja sen miehen yhteisillä 30-vuotissynttäreillä. Oli kyllä kivaa, paitsi että juhlapaikassa ei ollut sisävessaa. : ))) Ihan kamalaa... Ja se että olin selvinpäin. : D Illemmalla nautin sentään pari siideriä poikien kanssa kotona.

Tänään oli äitin synttärit. Käytiin veljen kanssa äitellä kahvilla ja trimmasin samalla Minin. Nyt on pienellä vilposempaa. Äitellä on kanssa loma, joten se auttaa juhlajutuissa jos tarttee. Ja tuun varmaan oleen siellä aika paljon ainakin kun Matti on töissä.

Kävin myös kaverilla ja olin kotona vasta puoli 8, enkä siihen mennessä ollut syönyt mitään kunnon ruokaa, joten hieman hiuko!  Nyt istun töllön edessä jalat lilluen vesisaavissa maha täynnä. Aika hassua, en oo tehny vuosiin tämmöstä "jalkahoitoo". : D Rentouttavaa kyllä, tähän melkein nukahtaa.

On jo parempi mieli kaikesta, huomenna Nalle pääsee lääkäriin. Huomenna käyn myös hakemassa uudet henkkarit, kasvorasvan ja hiusvärin. Kookosöljy on tosi hyvää, mutta otsa kaipaa vielä lisäkosteutusta, joten haen sheavoita Ruohonjuuresta. Hiukset värjään sittenkin ite, tulee niin paljon halvemmaks. Täytyykin muistaa perua kampaaja.

Vielä näyttää aika epävakaiselta lauantain sää. Toivottavasti nyt ei kauheesti satais, ettei puku mee iha likaseks ja porukka vois olla juhlapaikan terassilla. Mut hyvä jos ei oo liian kuuma.

Pitäs kokeilla pukuakin vielä joku päivä tässä ennen juhlia, iik. : )

Taidan kattoo jonkun hömppäkomedian subilta: Aivan liian hotti. Ellen nukahda kesken. Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti