keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kesäloma nro 1

Tän viikon saan lomailla, tulee kyllä tarpeeseen ja ihanaa on ollut, vaikka loma alkoikin hieman eri tavalla kuin piti. Alunperin minun oli tarkoitus lähteä Bulgariaan siskoni kanssa koko viikoksi. Lentokentällä koneeseen noustessa tarkastaja huomasi, että siskoni henkkarit olivatkin vanhentuneet tammikuussa, joten siihen se reissu sitten tyssäsi. Hauskaa kyllä, sisko on matkustanut noilla henkkareilla jo kahdesti tänä vuonna, ja päästiin kuitenkin passintarkastuksesta aiemmin läpi... Jos passintarkastaja olisi ollut skarppi, olisimme ehtineet saada pikapassin. Mutta, eipä voi mitään, se oli semmonen viiden tunnin pikaloma Helsinki-Vantaan lentokentällä! Bulgaria vaihtuikin siis Hesassa vietetyn viikonlopun jälkeen Hervantaan.

Alkuviikolla kävin parilla kirpparilla ja löysin muutaman kivan kesävaatteen. Eilen käytiin myös Ideaparkissa, syötiin Emmin kanssa Beef Kingissä.


Eilen touhusin parvekkeen parissa, pesin sen kalusteineen ja nyt se on valmis kesänviettoon! Illalla kävin parin kaverin kanssa piknikillä TTY:n pihassa, oli kyllä kesän tuntua. Eväinä karhunvatukoita, cashewpähkinöitä ja leguanaa.

Eilen ostin Ideaparkin pihasta parvekekukatkin, jotka istutin myöskin eilen. Aivan ihania pieniä orvokkeja.

Tänään siirsin parvekkeelle myös muutaman parhaimman chilintaimen. Yhteen on tulossa pieni chili! <3

Tässä on pieni chilivauva. <3


Äsken tein Matin lempiruokaa, eli unelmakanaa muusin kera.


Lyhkäisyydessään kanan rintaleikettä silputtuna, mustapekkakermaa+ranskankermaa+soijakastiketta (joka nyt unohtu) ja päälle mustapippurituorejuuston siivuja ja uuuuuniiiiin. Mmmm!

Huomenna haetaan Biltemasta sähkögrilli ja viikonloppuna olisi suunnitelmissa vähä rillata kuoharin kera! <3 Parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti