torstai 19. heinäkuuta 2012

Stressiä pukkaa!

Noniin, nyt on sitten teoriakoe varattu maanantaille! Ei muuta kun harjotteleen sitte vaa. Vaivuin jo väliaikaisesti epätoivoon, tuunko koskaan saamaan korttia kun teoriakoekin jo tuntuu niin vaikeelta. Mutta eiköhän se siitä! Keskittyminen ei vaan oo mun vahvimpia puolia.

Aloin haaveilemaan kylpylälomasta. Hinnat on vaan aikas suolasia. Yhden yön reissu maksaa helposti yhteensä kahdelta hengeltä sen 200e. Ois kiva jotain hemmotteluhoitooki kokeilla jos johki kylpylään kerta lähtis. No, ehkä haaveilu jatkuu sen osalta vielä tovin, ens kuussa tatuointikin keventää mukavasti lompakkoa.

Oon myös kuolannut uutta imuria. Meillä on jopa kaksi imuria tällä hetkellä. Toinen on ostostv:ltä ostettu vesi-imuri, noin 1,5v vanha. Se alko kuitenkin kärytä sen verran mielenkiintosesti, että en oo uskaltanu sitä käyttää viimeseen puoleen vuoteen. Sitten sattukin oleen tarjouksessa verkkokaupassa tommone punanen paholainen, pieni pölypussiton imuri. Hintaa sille kertyi huikeat 2,99e, ja siihen nähden imuri on ollut kyllä loistava. Ainoa ongelma on, että putki on rikki niin, että se ei pysy ilman teippiä kasassa. Ja suuttimen säädöt on löystyneet niin, että vähän väliä saa polkasta oikeeseen asentoon.

Perimmäinen syy kuitenkin on nää mun allergiat. Kannattais ehkä panostaa imuriin, niin ei tarttis välttämättä käyttää niin paljon lääkkeitä. Ja ois varmasti parempi olo joka tapauksessa, vaikka nykyään onkin oireet melko minimissä. Allergiset ystävätkin pystyis kyläileen paremmin, kun ois parempi ilma.

Joten....

Olenkin rakastunut Dysonin DC22-malliseen animalpro-imuriin. Ainoa ongelma tuon unelman ostamisessa on tietenkin hinta.
Täältä
Osamaksulla olis ehkä siedettävä, tosin pari osamaksua meillä on vielä keskenkin. Mikron vois kyllä maksaa pois, josko sitten uskaltaisin tuon tilata... Lisäksi auton vakuutukset tulee riesaksi ensi kuusta lähtien. Täytyy laittaa mietintämyssyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti