perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kaipaus.

Kaipaan
... jotain uutta
... elämyksiä
... jotain, mikä kiinnostaisi ja mitä haluaisin tehdä (harrastus)

Jotenkin semmonen olo, että mitähän sitä elämällään tekis. Kai tää on jotain loman jälkeistä houreilua, nyt kolmantena työvuorona ei tuntunut enää niin sietämättömältä se töihin meno. Alkaa jotenkin herään taas loman jälkeen arkeen. Ja tykkään kyllä tosta hommasta. Varsinkin sillon kun saa ite tehä koko päivän hommia ilman et joutuu oleen kassalla. Joku siinä vaan välillä hiertää.

Uutta? Menin just kihloihin ja autokoulu on loppusuoralla, auto odottaa ajajaansa, tatuointiaika varattu ja minä haluan jotain uutta? Just joo. : D

Ehkä haluan vaan elämyksiä. Työkaveri oli lomalla asuntoautolla ajanu Pariisiin. Mitä mää tein? Kävin Tallinnassa. Onneks ens kesänä pääsee todennäkösesti Korfuun ja Portugaliin. Matkustaminen todellakin avartaa.

Täytys välillä tehä jotain semmosta ylirentouttavaa, lomalla kun ei tuu oikeen lomailtua vaan hösättyä koko ajan. Ja ottaa aikaa johonkin omiin juttuihin, mutta mihin? Ei nykyään kiinnosta oikein mikään. Ei jaksa piirtää, ei soittaa, ei tehä käsitöitä. Aika ja voimavarat menee töihin ja kodin pyörittämiseen ja vapaa-ajan istuu koneella.

Pitäs herätä ja miettiä omia mielenkiinnonkohteita ja tehdä jotain. Jotenkin vaa alkaa unohtaa itseensä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti