torstai 12. syyskuuta 2013

Redhead

Tänään oli aika värjätä hiukset. Kokeilin ensimmäistä kertaa Liven vaahtoväriä, joka on ollut jo jonkin aikaa kaapissa

Kuva täältä.
Vaahto oli aika outoa, sillä on vaikea värjätä pientä juurikasvua, kun leviää helposti isommalle alueelle. Mutta värin sekoittaminen oli kyllä helppoa ja pituuksiin värin sai vaivattomasti laitettua.

Päässä tää väri kutitti aika paljon! Yleensä värit ei juurikaan mulla kutita tmv. Hajukin oli aika voimakas, kun tähän on kai laitettu jotain "hyvää" hajua.

Tulos oli kuitenkin ihan jees, mutta en tätä kyllä jatkossa ostaisi.

Tää olikin nyt viimenen kerta hetkeen, kun laitan tommosen kunnon punasen värin. Aattelin seuraavaks laittaa mahonginpunasen ja pikkuhiljaa värjäillä aina vaaleemmalla ruskeella, riippuen miten väri kuluu. Punanen sävy todennäkösesti pysyy hamaan loppuun asti, se kun tarttuu niin hyvin hiukseen. Enkä nyt mitään blondia oo tavottelemassakaan, mutta vaaleampaa ja ruskeampaa kuitenkin. Värinpoistoa en halua laittaa.

Kuolasin tänään Citymarketissa ihania talvinilkkureita. Niissä oli kiilakorko, nauhat ja karvareunus. Ja ne oli mustat. Niin sirot ja söpöt! Harmi, että niissä oli vähän turhan korkee korko useemmin käytettäväks ja en raaski ostaa "muuten vaan" kenkiä tai muutakaan vaatetta pidettäväksi "sitten kun on joku illanvietto", vaan vain lähinnä tarpeeseen. Varsinkaan 50e:n kenkiä... Ehkä sitten joskus. Äite sitten sponssaskin mulle talvitennarit 20e:lla.

Jeeee, 10.10. on tiedossa pitkästä aikaa keikka! Ja mikäs muukaan orkesteri kuin Turmion kätilöt. Sinne mennään miehen kanssa vähä diskoileen.

Kuva täältä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti