keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Vapaa vapaa vapaa vapaa!

Ja kaksi vapaapäivää wuhuu!

Oon nyt heräilly viime öinä neljältä pirteenä, kun Matti herää sillon töihin. Ehkä vielä joskus totun ja saan sen jälkeen unta helposti. : D Hyvä puoli on, että meen heti töiden jälkeen nukkuun, jollon en syö illalla mitään, nukun ainaki tarpeeks ja tulee herättyä puol 9-9 eli ajoissa.

Teinkin jo tänään ruuan ja päivän hyvänä työnä keksin työkaverille läksärilahjan. Se täytyy tosiaan viedä töihin ylihuomenna, ei tässä mikään kiire tullu tai mitään... : D Kukaan ei oikein kerenny/keksiny mitään. Niin nyt sitte haen sille viinipullon ja tulostetaan meidän yhteiskuva pikkujouluista kehyksiin. Sit teen huomenna varmaan voileipäkakun tai muuta leivosta ja mennään perjantaina työkavereitten kanssa töihin vielä kahvitteleen työkaverin kanssa!

Muita suunnitelmia vapaapäiville: ihan näillä näppylöillä lähen niska-hartia-hierontaan, sit nään kaveria kaupungissa ja myöhemmin meen veljen kanssa Haraldiin syömään! Huomenna yritän olla kotona Matin kanssa, kun sen kanssa ei paljoo ehdi aikaa viettää (vaan aamulla) ja sit täytyy leivoskella noita juttuja. Ja illalla kaveri värjää tyvikasvun, ihanaa.

Tää oli ny tämmöne pikapäivitys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti