keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kevättä odotellessa.

Ihanaa, välillä jo aurinkokin paistaa vaikka nyt tulikin joku takatalvi. Odotan niiiiin kesää ja lämpöö, jos vaikka tänä vuonna tulis kunnon kesä.

Ens viikon viikonloppuna mennään Matin ja Nallen, meidän pikku perheen, kesken Virroille Matin iskän mökille! Tätä on niin odotettu. Kunnon rentoutumista jossain muualla kuin kotona. Parasta. Jännitin jo hieman päästäänkö ollenkaan lähtemään, kun auto ei ole vieläkään kunnossa; akku meni, se vaihdettiin, mutta näemmä vika ei ollutkaan akussa vaan jossain muualla = auto ei edelleenkään käynnisty. Onneks kuitenkin Matin veli lupas lainata autoo jossei saada Eskoo kuntoon ennen tota reissua.

Hyvin tässä on onneks tottunu oleen ilman autoo. Työmatkat menee bussilla tai kävellen, ja säästyy rahaa kun ei osta bensaa.

Kaks vapaapäivää, ihanaa! Näitten jälkeen 8 päivän työputki ennen tota mökkireissua. Mutta se on sen arvonen.

Tässä kuussa töistä lähtee kolme työntekijää. Luvassa lisää hommia ja todennäkösesti enemmän tunteja. Innolla ja jännityksellä odottaen uutta/uusia työntekijöitä ja miten kaikki alkaa rullaamaan.

Joulusta asti on vaivannu vaihtelevasti jotkut flunssat, mutta kuumetta ei ole missään vaiheessa noussut, joten tuntuu etten ole parantunut täysin vieläkään. Töissä ollut jotain outoa hengenahdistusta iltasin ja ääni menny/painunu, oon nyt lisänny astmalääkitystä. Toisaalta lääkkeiden todella yleisenä haittavaikutuksena on yskä, äänen käheys ja kurkun ärsytys. : D Jee. Eniten ärsyttää puolikuntonen olo ja ettei sen takia uskalla kauheesti olla kummipojan kanssa, ettei vaan tartu mikään. : (

Yleensä oon buukannu vapaapäivät täyteen menoo, mut nyt ihme kyllä istun sohvalla ja mietin mitä sitä tekis. Aattelin käydä vihdosta viimein näyttämässä käsivarren tatuointia liikkeessä. Kohta vois käydä kaupassa, sitte Santilla käymään. Pitäs myös vaihtaa chilit uusiin multiin, alkaa taas käymään ruukut ahtaiks. Jotaki semmosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti