maanantai 4. helmikuuta 2013

Kuulumisia.

Ajattelin kirjoitella vähän tavallisia arkikuulumisia. Elämä pyörii lähinnä töiden ja kodin ympärillä. Teen lähestulkoon aina iltavuoroa, joten aamupäivät  menee yleensä siivotessa, pyykätessä, kokatessa ja  joskus harvoin jumpatessa (tässä pitäs taas kunnostautua!). Töitten jälkeen oon opetellu löhöön, joten parhaillaankin röhnötän sohvalla ja kattelen hömppäohjelmia paula-vanukkaan kera. Iltaohjelmistosta katon yleensä Housen, Frasierin ja Lemmi, kosi, vältä. Jälkimmäinen tulee nyt ja tässsä on ihan hirveen näkösiä ihmisiä, joita luonnollistetaan. On hauska nähä miten eri näköseks ihmiset saa. Telkkarin ohella roikun tietenkin facebookissa, jossa ei tapahdu mitään. : D

Olin viime yön äitellä. Matti meni kavereille kattoon Super bowlia, enkä jaksanu jäädä kotio. Nalle joutu oleen sitte alkuyön kotona yksin, mutta se on varmaan vaa nukkunu. On se oma sänky vaan paras, ei siinä äiten sohvalla tullu nukuttua kovin hyvin. Mini oli ihana, se vaan olis halunnu leikkiä ku mentii nukkuu ja kömpi mahan päälle makaan ja pussaileen. : D Sitte se nukahti kerälle mahaa vasten. Muistaa vielä kun sen kanssa nukku joka yö.

Käytiin aamulla äiten kanssa Ikeassa hakemassa molemmille äiten sponsoroimat mustanruskeet lack-sohvapöydät. Kauan halusin olla ilman pöytää olkkarissa, kun pelkäsin sen tulevan liian ahtaaksi. Mutta tää on vielä ihan siedettävä, ja nyt on vieraillakin enemmän tasoja mihi laskee kahvikupposet.

Torstaina on Matin synttärit, ja lupasin leipoo kakun. Täytyy tehdä se jo keskiviikkona ennen töitä, jotta sitä voi tarjota torstaina Matin iskälle, joka tulee kylään kihlattunsa kanssa. Perjantaina teen puolestaan voileipäkakkua kummipojan lauantaisiin ristiäisiin. Viikonloppu onkin sitten vapaa.

To do-listalla olis

- vaihtaa chilitaimet uusiin purkkeihin (meidän paprikantaimessa on pieni paprika!!!), pitänyt tehdä jo kuukauden ajan...
- käydä hakemassa a-hepatiitti rokote toukokuista Bulgarian matkaa varten
- torstaina parturiin värjään tää kammottava juurikasvu! <3
- kirjoittaa tänne kokemus Nded-verkkokaupasta (piti tehdä nyt, mutta hups unohtu)

Tänään töissä kassalla ollessa ajatukset lähti taas lentään niinkun yleensä, ja sain päähäni ajatuksen, että voisin haluta olla joskus töissä kultasepän liikkeessä tai jossain koruliikkeessä. Olis niin kiva myös ite osata tehdä koruja. Ehkä joskus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti