tiistai 28. helmikuuta 2012

Raakaa lihaa ja taistelua.

Kaks vapaapäivää meni ihan liian nopeesti!

Eilen juhlittiin Sorron synttäreitä. Tuli otettua muutama, ja tänään olo oli aika rätti. Jaksoin kuitenkin potkia itteni Body Combatiin, oli kyllä taas kivaa! Combatin jälkeen tuntee kyllä tehneensä jotakin.
Käytii Speak easyssaki syömässä Emmin kaa ton kuntoilun jälkeen. En oo kyllä menossa enää, sain tänään meinaa raa'an pihvin hampurilaisen välissä. M-mm. Eikä edes hyvitystä siitä, muuta ku uus annos jonka pihvissä oli myös osa raakaa. En jaksanu alkaa vääntään niitten kaa, pistin reklamaation enkä oo enää sinne menossa. Kanta-asiakaskorttiaki on ny odotettu useampi kuukausi, ja asiakkaasta riippumattomista syistä (vaikka se on jo maksettu).

Mulle tuli verho-inspiraatio, ylläri että nyt myöhään illalla. Voisin silittää yhet verhot ja koittaa miten ne sopis. : DD

Edit: Verhorumban tuloksena hikeä ja ärsyyntymistä (joko mää en osaa silittää tai puuvilla on perseestä) ja verhot ikkunoissa (mitä nyt vähän rypyssä).

Kuva sumee ku käsi tärisi. Vaihoin myös pöytäliinan, nyt sen virkaa toimittaa verho. : D 
Kuvaa valkoisen verhon kuvioinnista.
Mulla on niin hajonnu pää näitte puuvillaverhojen kanssa, kun ne kutistuu niiltä kohdin mistä ne kastelee silittäessä. Sit ne onki iha rutkulla eikä asetu millään. Sain noi ny ehkä joten kuten siedettäväks (en jaksa enää tapella niitten kaa).

Tässä vielä loppukevennys:

Kuva viimeviikkoselta Amon Amarthin keikalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti