tiistai 21. helmikuuta 2012

Bodycombat and school with some Vikings.

Mistä tää koulumotivaatio tuli? Varmaan viime vuoden liian monesta kouluun liittyvästä viime tippa-kokemuksesta... : D Nyt on ihan suhteellisen hyvällä mallilla koulujutut. Osa tän vuoden tutkinnoistakin suoritettu, vaikka aikaa on melkein vuosi vielä. Josko sitä valmistuisi vaikka vähän aiemmin. Kävis!

Voi Nalle, ny se on saanu jonku roskan silmäänsä. : ( Se raapi sitä ku se heräs alkuillasta, ihan perus unihiekkaa rapsutti. Mut se vaivaa vieläki, vähä punottaa ja ei avaa sitä kunnolla. Täytyy huuhtoo sitä. : ( Harmi ny jos se tulehtuu ja taas joutuu laittaan tötterön päähänsä, vähän liikaa ollu ell juttuja lähiaikoina pikkusella. Onneks se on nii reipas ettei näytä menoo haittaavan. : )

Tänään heräsin taas vähä viime tipassa hygieniapassin suhteen. Koe on torstaina heti aamuvuoron jälkeen, ja tajusin ny etten tosiaan ehi harjotella ku vaa huomenna ennen töitä. Nooooh, josko se siitä läpi menee... Testejä tein, vaihtelevalla menestyksellä.

Kävin tänää ekaa kertaa Bodycombatissa. Ai saakeli mitä kidutusta! Olin varmaa todella fiksun näkönen, ku hyydyin heti kättelyssä niin, että räpiköin mitä säälittävämmän näkösenä tunnin loppuun. : DD No, ainaki tietää tehneensä ku puolessa välissä tuntia on jo lihakset kipeenä. : D Huomista odotellessa. Sauna on lämpiämässä, täytyy siellä rentouttaa lihaksia.

Tänään oli kyllä jees koulupäivä, päästiin jo puol 12. Aamuherääminen kyllä tuntuu, nyt jo väsyttää (kello ei oo ees 23:00). Aamuheräämiset ei kyllä muutenkaan sovi mulle, oon niin perseeseen ammuttu karhu koulun/aamuvuoron jälkeen jos en oo saanu nukkua tarpeeks. Siinä väsyneenä koulusta tultua mieltä lämmitti erityisesti, kun huomasi, ettei pesukone toimi oikein kunnolla. Ei siis ota pesuaineita ollenkaan, ja viimesellä kerralla vesikin oli ihan kylmää eikä ollut lingonnut. No, toivottavasti se ny siitä kuntoon saadaan.

Ens maanantaina on luvassa metsäretki! Ihanaa, puhelimet kiinni ja makkara kourassa ettimään nuotiopaikkaa! Mistähän sais halkoja tähän aikaa vuodesta? Pirun rentouttavaa tulee varmaa oleen anyway!

Ylihuomenna sitten Amon Amarattia töllöttään! \,,/


Yarrrrr!

1 kommentti:

  1. Bodycombat on parhautta ! Harmittaa kun sitä ei täällä päässä järjestetä 8(

    VastaaPoista