tiistai 8. helmikuuta 2011

Ramaseeeee.

Huh, tulipaha taas tehtyä töitä! Ihan sikana hommaa iltavuorossaki, ja ne kaikki pitää normaalisti tehä yksin... Pikkanen tahti päällä koko ajan. Maitokaapin täyttöö, pakasteiden täyttöö, teollisten täyttöö, hintojen tarkastelut ja alennustuotteiden merkitseminen. Ja tietenkin kassatyö. Mut iha mukava päivä oli silti, on vaa jomottanu päätä koko päivän, niin ollu vähä apaattinen olo.

Hehe = D
On ihan karseeta heittää hyvää ruokaa roskiin! Tänäänki meni mm. kanan fileepihvejä pois, ku ne meni tänää vanhaks. Ja niitä ei saa periaatteessa ottaa. : ( Sain kyllä viis lihapasteijaa ja neljä viineriä, en ymmärrä miks niitä kai saa si ottaa ennemmin ku noita muita. Mut lihaaki jos sitä menee paljon pois nii voi kai vähä. Mut iha pyllystä. Kysyin saako niitä ostaa, mut ei niistä kuulemma tartte maksaa mut ei niitä oikee saa ottaakkaa. No pöh! Täytyy ehkä kysyä joskus pomolta uudestaan... Hitsi ku roskikset on lukkojen takana nii ei sinne oikee voi mennä dyykkaankaa. : DD Täytys joskus mennä kattoo jonkun kaupan takaa si ku se on menny kii et oisko ne roskikset auki.

Huomenna taas iltavuoro, joka menee varmaan sutjakammin ku tietää ny enemmän mitä tekee. Ja huomenna ei tuu pakasteita, jej. Tosin oha sitä tavaraa silti purettavaks. Mut tykkään kyllä tosi paljon, ku tossa työssä on asiakaspalvelua ja myöskin fyysistä. Eipähä tartte enää huolehtia liikunnasta, ku saa töissä liikkua sen verran. Joutuu nosteleen painavia lootia, niin ihmekkös jos niskat ja kädet jo ny kakkana. Mut hyvää se tekee!
Ainoo et veikkaus-masiina on vielä vähä hepreaa, en ees tiiä niitä kaikkia pelejä ja blaaaah ku ihmiset luulee et tiedän kaiken ja ne on kärsimättömiä. Mut onneks suurin osa on ollu mukavia. : )

Rikoin eilen äiten vanhan kellon, jonka se on ostanu 16-vuotiaana. Sen saa kyllä korjattua, mutta päätin mennä tänään ostamaan uuden, jotten riko pahemmin tuota antiikkista. Pikkasen alko pänniin, kun Kultasessa jousessa siedettävän näkönen peruskello on halvimmillaan 19,90! Kiersin Vapiksen, Tiimarin, Euromeren ja Kellosopin, mutta ei siellä ollu sen paremmin. Kaiken lisäks Kultajousessa palloili joku pariskunta kokeilee kalliita kelloja et onko ne tyylikkäitä ja jotain muuta turhan päivästä, vaikka mulla oli kiire ja Matti odotti si puoli tuntia ulkona Nallen kanssa. Ärrrrr. Jouduin sitten ostamaan tämmösen 19,90 maksavan hintahirviön. Muta onha se sulone. : )

Yksinkertane mut hauska. ^^
Ihanaa kun alkaa saamaan enemmän rahaa! Saa ostaa jotain muutakin ku ruokaa hyvällä omalla tunnolla.

Torstaina Minsku tulee meille ja Nalle menee Matin äitelle. Mini on näillä näkymin sunnuntaihin asti täällä hoidossa. : ) Hihii.

Hui ku meillä on alkanu oleen kylmä kotona, ennen oli ihanan lämmin koko ajan mut nytki mulla on kolme paitaa pällekkäin ja silti kylmä. Hrrr. Vois mennä tekee kaakaoo ja leipää iltapalaks. : )

Oisin ottanu oman kuvan, mut kamera on veljellä lainassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti