tiistai 1. helmikuuta 2011

Päivä alko iha hyvin, paitsi että olin kuoleman väsyny. Ny on käyty työkkärissä, mutta siellä selvis, etten saa loppuviikolta työttömyystukee. No, se ei sinänsä haittaa.
Kävin hakee Minskulle dieettiruokaa Mustista ja Mirristä. Ostin Nallelle ihanan herkkuluun ja Minskulle parit pupunkorvat ja pari jotain naudan kuivattua juttua. On niiiin ihana hemmotella koissuja ku ne niin rakastaa noita! Eikä ollu ees kallista, noi herkut makso 5 e yhteensä.

Sit tulin kotio ja aloin leipoon, ku mulla on pari hiivaa jotka menee huomenna vanhaks. Tein leipää ja suklaajäädykettä. No, suklaajäädyke jäi iha melkei vesilöysäks ja ku vatkasin sitä nii sitä lenteli ympäri keittiöö niin mikroon ku mun läppärilleki. Alko pikkase ärsyttää! Kaiken kukkuraks ku laitoin leivän uuniin huomasin, että kohotusliina oliki jääny kii toisesta reunasta taikinaan, ja revin sitä siinä sitte. Pikkasen astiat lenteli, mutta loppujen lopuks leipä on siedettävä ja toivottavasti myös jäädyke. Tavotteena tehä tänää myös korvapuusteja, mutta nyt pakko ottaa hermotauko. Seuraavaks teen kyllä ruokaa.

Sain soitettua PAMiin ja tilattua uuden jäsenkortin, jossa lukee myyjä eikä siivooja. Ei tarvinnu ees jonottaa. Dna sitten kompensoi, keskimääränen jonotusaika 14 min. Tällä kertaa aion odotta, että ne vastaa. Täytyy päivittää osotetiedot ja vähä kysellä laskutusmahdollisuuksia. Toivottavasti ne ei iha just vastaa, vetelen tässä Hevalin pizzan jämiä ootellessa. Onneks on ilmanen puhelu. (Miks jonotuslauluja on vaan muutama???)

Noniiin nyt on Dna:kin hoidettu! Mieli menee näemmä tänään ihan vuoristorataa. Tai sitten hyvä ruoka, parempi mieli.

Jaahas, jospa teen tolle ukkelille vähä sapuskaa! Ja tietty ittelleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti