perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kevätshoppailua.

Lähti taas vähä käsistä tää vaatteiden ostelu, on tullu ostettua vähä kevät-/kesäkampetta. Mut kylhä sitä välillä saa, pientä tää vielä on.

Ihka ensimmäiset Converset. <3 Tästä tää Converse-koukku tais alkaa.
Oon ny hullaantunu leopardikuvioon, joten olihan pakko saada leopardisukat. Lindexiltä löyty 4 pack, jossa kaks leopardikuosista + yksväriset mustat ja harmaat.


Facebookista löysin kivan sulkapaidan. Oon myös hullaantunu sulkiin... : D


Oli pakko ostaa kevätkukkia Lidlistä, vaan 3e kimppu.
Ja H&M:stä löyty perus tennarit 7,5e.
H&M:stä ostin myös mustan maksihameen, jossa alushame alla ja pääliosa pitsiä. Siitä kuva joskus myöhemmin. Sekin alennuksesta 10e.

Nyt on 8 päivän työputki ohi ja hyvä niin! Neljä vapaata luvassa. Oonkin jo aika poikki. Tänään oli herätys seittemältä aamulla, kun tein pulled porkia kavereille sunnuntaiks (jotta saan huomenna juoda siideriä huoletta ; )). Huomenna sama rumba isommalla lihamäärällä, kun teen pulled porkia miehen sisaruksille. Vähän jännittää miten käy, en oo ikinä tehny noin paljon ruokaa kerralla. Ja kaikki maustamiset ym. No, sen näkee sitte! Olin myös iha vainoharhanen, kun oon kerran ostanu ennenaikaisesti pilaantunutta lapaa (vaikka päiväystä vielä oli jäljellä), että haistelin noita lihoja ja mietin että haiseeko ne ny pahalle vai ei. : D Toivotaan että kaikki menee hyvin ja ruoka on maittavaa!

Ebaysta lähti tilaukseen muutamat venytyskorut lisää. Reilu 7e neljä paria, not bad. Toivottavasti ne tulee nopee.

Sain tänään ilmoituksen saapuneista piilareista, ja varasinkin sovitusajan. Ruuhkan takia sain ajan vasta 23.4, mutta eipä sillä nyt niin kiire. Toivottavasti sopivat ja voin käyttää niitä, ois kivaa vaihtelua näihin laseihin. : )

Nyt rentoutumista Sinkkuelämään parissa, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti