tiistai 11. helmikuuta 2014

Vapaapäivä paras päivä.

Vapaapäivä on menny hammaslääkärissä ja kiinalaisessa. Hammaslääkärissä tehtiin purentakiskomuotit. Edelliset kiskot hajosi muutama vuosi sitten, ja ajattelin nyt ne uusia.
Muistin sen olevan inhottavampaa, mutta se olikin tosi siedettävää.

Odottelin puolitoistatuntia veljeä kaupungilla, ja pyörin mm. Tigerissä. Sieltä ostin kaksi kynsilakkaa.

2e/kpl
Tiger on kyllä sulonen paikka, siellä on kaikkee tutkittavaa. Ilmapiiri oli niin pirteä ja värikäs, että kun astui ulos tuohon loskasäähän niin olisi halunnut vain mennä takaisin.
Lopulta menin tunniksi Coffee Houseen istuun ja juomaan kaakaoo. Onneksi ystävä sattui kaupunkiin, niin hetkeksi sain seuraa.

Tazza <3
Kiinalaisessa annoin veljen päättää ruuan ja syötiin ankkaa. Tulipahan maistettua, oli ihan jees, mut en kyllä sitä normihinnalla tilaa. Nyt meillä oli cityshopparin kaksi pääruokaa yhden hinnalla-tarjous. Normihinta annokselle 21e.

Sain tänään ebaysta tilaamani sulka-kaulakorun, iiiihana. <3 Oon nyt hullaantunu sulkiin, haluaisin sulka-tatuoinninkin...


Muutama päivä sitten sain toisen ebaysta tilaamani pöllö-kaulakorun, sekin söpö. Mulla ei juuri oo kaulakoruja, jos niitä nyt tulis pidettyä.


Seuraavana missiossa olis siivoominen. Sen jälkeen vaan chillausta. Voisin koittaa uusia kynsilakkoja. Illalla tulee uusinta eilisestä Walking deadista (se jatkuu tauon jälkeen enkä ehtinyt eilen katsoa), jej.

EDIT.


Tässä tän illan nopeet ja aika tylsät kynnet. : D Alkoi laiskotuttamaan, joten tein vaan jotkut. Nää Tigerin lakat on kyllä kivoja ja peittäviä.

EDIT 2.

Noi ei tuntunu omille, joten poistin ne ja tein kuitenki uudet... x )



Vähän innostuin pilkuissa. : D Ens kerralla niitä vähän vähemmän, muuten tykkään. : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti