keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Iloa silmälle ja lämpöä lenkkeihin.

Vapaapäivä! Kävin äiten kanssa uudella Pirkan kirpputorilla ensimmäistä kertaa. Löysin vain sisustustarran.


Menin käymään äitellä ja mieleeni pompsahti nukkamatto, jonka näin tarjouksessa Sotkan mainoslehdessä (muistaakseni). 133x190cm nukkamatto 39e. Hylkäsin tuolloin ajatuksen uudesta matosta, mutta tänään hain kuitenkin sellaisen hetken huumassa. Aloin miettimään, että vanhaa mattoa en pesetä (maksaa enemmän kuin uusi), ja jos tää 39e:n matto menee taas muutaman vuoden, niin on sen väärti. Lähdin ostamaan ensin luonnonvalkoista, sitten vaihdoin beigeen...

...ja kaupasta mukaan tarttui kuitenkin harmaa. <3




Ihana. Kyllä kelpaa tolla töpötellä. : D

UFF:ssa oli 3e:n päivät, ja menin huvikseen kurkkaan sieltä toppatakkia, joka olisi hyvä lenkeillä. Ihmeiden aika ei ole ohi, ja löysin sieltä heti malliltaan aika lailla sellaisen takin, jota olinkin etsinyt. Löytyi myös toppahousut, tuulihousut ja poolopaita. Ja nämä maksoivat huimat 12e.

Tässä takki. Housut on ihan perus mustat, niistä en jaksa laittaa kuvia.

Huomenna pitää mennä heti ysiltä passiin Lidlille, kun sinne tulee polvituet tarjoukseen 4,90 kpl. Pakko ostaa heti kaks, jos vaikka si vois jumppailla. Viime aikoina nivelet on mummoilleet oikeen kunnolla. Nyt taidan laittaa lämpöpussin niskoille, nekin niin jumissa että ollut jo ainakin kaksi viikkoa käsivarretkin sen takia kipeet, ja viime aikoina myös sormet. Tilasin eilen Fit-lehden puoleksi vuodeksi, josko sieltä löytyis hyviä jumppavinkkejä ja muita terveysniksejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti