keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kaksi vapaapäivää, jee!

Kovin on ollut harmaata, mutta kyllä se aurinko sieltä näyttää pikkuhiljaa kurkistavan!

Vapaapäiviin on jo tekemistä, tänään käydään ehkä Ikeassa ja verkkokaupassa, ja myöhemmin viedään kaverin kanssa kirppikselle tavaraa. Illemmasta käydään vielä juuri Hervantaan muuttaneilla kavereilla.

Ja nyt kohta lähden hakemaan Elloksen paketin Valintatalosta: tilasin ensi kuun Bulgarian matkaa silmällä pitäen olkaimettomat wonderbra-rintaliivit! Ja odotukset ovat korkealla, kun on lukenut monia hyviä kokemuksia. Ei tulisi sitten ärsyttäviä rajoja ylätorsoon, kun pitäisi olkaimettomia paitoja (joita niitäkin pitää ostaa, jos noi liivit nyt on hyvät).

Löysin jopa bikinit tuonne reissuun! Ja halvalla sainkin, 12e ylä- ja alaosa. Cubuksesta. Aina on ongelmana, ettei yläosat ole tarpeeksi peittäviä; en käytä muutenkaan avonaisia paitoja ym. joten en tunne oloa hyväksi liian pienissä bikineissäkään. Yllättävää kyllä, löysin lappubikinit, jotka kelpuutin. Tosin yläosa oli kokoa 44 ja alaosa kokoa 38, joka kertoo varmaan tarpeeksi. : D Bikiniyläosat on vaan suunniteltu niiiiin niukoiksi.

Oon nyt tehny pilatesta kotona parina aamuna. On kyllä mukavaa, täytyy yrittää pitää tapana. Vahvistaa todella hyvin keskivartalon lihaksia, joka kyllä on tarpeen kun töissä joutuu nosteleen painavia laatikoita, ettei sitten tule selkäongelmia.

Ihana työkaverini lupasi tehdä mulle ripsipidennykset todella edullisesti! Täytyy kattoo jos ehtisin saamaan ne jo tonne reissuun, ei tarvisi siellä sitten miettiä ripsarin leviämistä.

Niin ja sain ebaysta tilaamani clip on hiuspidennyksetkin, tuntuvat olevan aitoa hiusta vaikka halvat olivatkin. Totesin vain ne aika ohuiksi omiin hiuksiin verrattuna, joten tilasin vielä toisen paketin tosin eri hiuksia, toivottavasti väri natsaa. En ajatellut jokapäiväisesti pitää, vaan lähinnä jossain juhlissa.

Ruokavaliotakin olen joutunut ruveta miettimään ja muuttamaan, kun epäilen että kärsin nykyään laktoosi-intoleranssista. Tai oikeastaan en tiedä mistä kärsin, mutta pakko kokeilla edes poissulkemiseksi laktoositonta ruokavaliota. Välillä on masentavaa kun ei voi vaan hakea sitä suklaapatukkaa hyllystä, vaan jos suklaanhimo iskee on tyydyttävä laktoosittomaan jäätelöön (ainakin näin vähittäiskaupoissa). Myöskin maidon suurena rakastajana laktoosittomaan maitoon siirtyminen on ollut aika tuskallista. Mutta ihan hyvin tähän on tottunut. Jospa sitä tulisi mössäiltyäkin vähemmän... (not)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti